Search
Close this search box.

Liukuen kerroksesta toiseen

Mikä olisikaan hauskempaa kuin liikkua tyylikkäässä kattohuoneistossa kerroksesta toiseen omalla liukumäellä. Tässä kahden huoneiston yhdistelmässä pääsee liukumaan ylemmästä huoneistosta alempaan, nopeasti ja helposti. Valkoisen sisustuksen keskellä alumiininen likumäki antaa mielenkiintoista kontrastia. Toteutuksessa on ollut mukana Turett Collaborative Architects

Valoa, lasia, nahkaa ja modernia ilmettä lisättynä omalla näköalaparvekkeella. Kaikkea mitä tyylikkäältä kaupunkiasumiselta voi vaatia.

Näkymät huoneista ovat valloittavat ja ylettyvät pitkälle kaupungin ylle. Sisustus on hyvin minimalistinen ja konstailematon.

Makuuhuoneessa on otettu käyttöön keltainen tehosteväri. Sängyn yllä olevassa maalauksessa esiintyy myös samaa tehosteväriä. Modernia, mutta myös kodikasta.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke