Loft-asunnon moderni ilme

13.8.2016

loft-asunto-sisustus-moderni

Tämän loft-asunnon persoonallinen pohjaratkaisu tarjoaa sisustajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia luoda omia toiveita vastaava sisustuskokonaisuus, johon saa tuotua mitä mielenkiintoisimpia ratkaisuita. Parvekkeelta avautuvat näkymät Aurajoelle, avara olohuone ja suuri huonekorkeus pitävät huolen viihtyisästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tämän Turussa sijaitsevan upean kodin myyntiä välittää IN LKV.

loft-asunto-sisustus-moderni-oleskelutila

Harmaan ja mustan sävyt seikkailevat monella tapaa kodin modernissa sisustuksessa. Rakenteelliset yksityiskohdat, ikkunoista tulviva luonnonvalo sekä ylhäällä kutsuva parvi saavat sisustajan mielikuvituksen nopeasti liikkeelle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittio

Laadukas ja upeasti viimeistelty keittiöratkaisu tarjoaa puitteet vaativankin kotikokin tarpeisiin. Tilava ja suuri saareke tuo runsaasti säilytystilaa astioille ja muille kodin esineistölle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittiokalusteet loft-asunto-sisustus-moderni-parvi

10 neliön kokoinen parvi toimii mainiosti vaikkapa vierashuoneena tai omaa rauhaa tarjoavana työskentelytilana.

loft-asunto-sisustus-moderni-makuuhuone

Suuri huonekorkeus saa tilat tuntumaan miellyttävän ilmavilta ja valoisilta.

loft-asunto-sisustus-moderni-kylpyhuone

Kylpyhuoneesta löytyy varsin monipuolisin toiminnoin varusteltu amme/suihkuyhdistelmä, joten rentoutumishetket ovat taattuja arjen kiireen keskellä.

Kuvat inlkv.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.