Search
Close this search box.

Loft-asunnon moderni ilme

loft-asunto-sisustus-moderni

Tämän loft-asunnon persoonallinen pohjaratkaisu tarjoaa sisustajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia luoda omia toiveita vastaava sisustuskokonaisuus, johon saa tuotua mitä mielenkiintoisimpia ratkaisuita. Parvekkeelta avautuvat näkymät Aurajoelle, avara olohuone ja suuri huonekorkeus pitävät huolen viihtyisästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tämän Turussa sijaitsevan upean kodin myyntiä välittää IN LKV.

loft-asunto-sisustus-moderni-oleskelutila

Harmaan ja mustan sävyt seikkailevat monella tapaa kodin modernissa sisustuksessa. Rakenteelliset yksityiskohdat, ikkunoista tulviva luonnonvalo sekä ylhäällä kutsuva parvi saavat sisustajan mielikuvituksen nopeasti liikkeelle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittio

Laadukas ja upeasti viimeistelty keittiöratkaisu tarjoaa puitteet vaativankin kotikokin tarpeisiin. Tilava ja suuri saareke tuo runsaasti säilytystilaa astioille ja muille kodin esineistölle.

loft-asunto-sisustus-moderni-keittiokalusteet loft-asunto-sisustus-moderni-parvi

10 neliön kokoinen parvi toimii mainiosti vaikkapa vierashuoneena tai omaa rauhaa tarjoavana työskentelytilana.

loft-asunto-sisustus-moderni-makuuhuone

Suuri huonekorkeus saa tilat tuntumaan miellyttävän ilmavilta ja valoisilta.

loft-asunto-sisustus-moderni-kylpyhuone

Kylpyhuoneesta löytyy varsin monipuolisin toiminnoin varusteltu amme/suihkuyhdistelmä, joten rentoutumishetket ovat taattuja arjen kiireen keskellä.

Kuvat inlkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson