Search
Close this search box.

Loft asunto Pariisissa

pariisi-loft-1

Loft tyylinen asunto Pariisilaisessa kattokerroksessa tarjoaa yllin kyllin ihasteltavaa ja ihmeteltävää. Seinillä ja katonrajassa seikkailevat puupalkit, moderni mustavalkoinen yleisilme ja loft henkisyys luovat asuntoon upean tunnelman, jossa on samalla tyyliä ja kodikkuutta.

pariisi-loft-2

Korkea katto ja sen vino muoto kielivät kattohuoneistosta. Metalliset kierreportaat vievät ylempään kerrokseen rakennettuun työskentelytilaan. Lattiapinnassa näkyvät puunsyyt lisäävät kodikkuutta ja pehmentävät mustavalkoista modernia tyyliä.

pariisi-loft-3

Talon rakenteelliset piirteet tulevat vahvasti ilmi eri tiloissa, mikä tekee jokaisesta huoneesta ja tilasta uniikin. Nurkkauksiin kätkeytyy hyviä säilytstiloja ja suuri huonekorkeus antaa tiloihin ilmavuutta.

pariisi-loft-4

Metallia, puuta, ja pehmeitä tekstiileitä.

pariisi-loft-5

Kaikkialla asunnossa käy selvästi ilmi, että asutaan kattohuoneistossa.

pariisi-loft-6

Ympyrän muotoon rakentuvat olohuone on todella upea näky. Seinustoille sijoitetut sohvat muodostavat miellyttävän oleskelualueen ja rytmittävät tilan muotoa.

pariisi-loft-7

Asunnon kruunu löytyy ylimmän kerroksen kattotasanteelta. Tänne voi tulla nauttimaan omasta pienestä puutarhasta ja auringonpaisteesta kaupungin valojen yllä.

Kuvat via maisoncreative.com / Frederic-Leon Ducout

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke