Loft asunto Pariisissa

pariisi-loft-1

Loft tyylinen asunto Pariisilaisessa kattokerroksessa tarjoaa yllin kyllin ihasteltavaa ja ihmeteltävää. Seinillä ja katonrajassa seikkailevat puupalkit, moderni mustavalkoinen yleisilme ja loft henkisyys luovat asuntoon upean tunnelman, jossa on samalla tyyliä ja kodikkuutta.

pariisi-loft-2

Korkea katto ja sen vino muoto kielivät kattohuoneistosta. Metalliset kierreportaat vievät ylempään kerrokseen rakennettuun työskentelytilaan. Lattiapinnassa näkyvät puunsyyt lisäävät kodikkuutta ja pehmentävät mustavalkoista modernia tyyliä.

pariisi-loft-3

Talon rakenteelliset piirteet tulevat vahvasti ilmi eri tiloissa, mikä tekee jokaisesta huoneesta ja tilasta uniikin. Nurkkauksiin kätkeytyy hyviä säilytstiloja ja suuri huonekorkeus antaa tiloihin ilmavuutta.

pariisi-loft-4

Metallia, puuta, ja pehmeitä tekstiileitä.

pariisi-loft-5

Kaikkialla asunnossa käy selvästi ilmi, että asutaan kattohuoneistossa.

pariisi-loft-6

Ympyrän muotoon rakentuvat olohuone on todella upea näky. Seinustoille sijoitetut sohvat muodostavat miellyttävän oleskelualueen ja rytmittävät tilan muotoa.

pariisi-loft-7

Asunnon kruunu löytyy ylimmän kerroksen kattotasanteelta. Tänne voi tulla nauttimaan omasta pienestä puutarhasta ja auringonpaisteesta kaupungin valojen yllä.

Kuvat via maisoncreative.com / Frederic-Leon Ducout

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.