Loft asunto Pariisissa

pariisi-loft-1

Loft tyylinen asunto Pariisilaisessa kattokerroksessa tarjoaa yllin kyllin ihasteltavaa ja ihmeteltävää. Seinillä ja katonrajassa seikkailevat puupalkit, moderni mustavalkoinen yleisilme ja loft henkisyys luovat asuntoon upean tunnelman, jossa on samalla tyyliä ja kodikkuutta.

pariisi-loft-2

Korkea katto ja sen vino muoto kielivät kattohuoneistosta. Metalliset kierreportaat vievät ylempään kerrokseen rakennettuun työskentelytilaan. Lattiapinnassa näkyvät puunsyyt lisäävät kodikkuutta ja pehmentävät mustavalkoista modernia tyyliä.

pariisi-loft-3

Talon rakenteelliset piirteet tulevat vahvasti ilmi eri tiloissa, mikä tekee jokaisesta huoneesta ja tilasta uniikin. Nurkkauksiin kätkeytyy hyviä säilytstiloja ja suuri huonekorkeus antaa tiloihin ilmavuutta.

pariisi-loft-4

Metallia, puuta, ja pehmeitä tekstiileitä.

pariisi-loft-5

Kaikkialla asunnossa käy selvästi ilmi, että asutaan kattohuoneistossa.

pariisi-loft-6

Ympyrän muotoon rakentuvat olohuone on todella upea näky. Seinustoille sijoitetut sohvat muodostavat miellyttävän oleskelualueen ja rytmittävät tilan muotoa.

pariisi-loft-7

Asunnon kruunu löytyy ylimmän kerroksen kattotasanteelta. Tänne voi tulla nauttimaan omasta pienestä puutarhasta ja auringonpaisteesta kaupungin valojen yllä.

Kuvat via maisoncreative.com / Frederic-Leon Ducout