Loft koti vanhassa tehtaassa

tehdas-loft1

Tampereella, Haarlan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu loft koti saa haukkomaan henkeä. Sisustuksessa on kunnioitettu rakennuksen alkuperäispiirteitä ja materiaaleja.

tehdas-loft2

Rustiikkisen punatiilen rinnalle on tuotu kiiltävää valkoista sekä pieniä puisia yksityiskohtia, jotka yhdessä muodostavat hurmaavan kokonaisuuden.

tehdas-loft3

Valkoinen katto korostaa tilojen avaruutta ja asunnon loftimaista pohjaratkaisua.

tehdas-loft4

Ruokailutilan katon syövereihin upotetut spottivalaisimet pitävät huolen yleisvalaistuksesta. Puiset materiaalit korostavat tilan kodikkuutta ja antavat sisustukseen lämpöä.

tehdas-loft5

Makuuhuoneessa seinät on rapattu valkoisiksi, mutta lattian lämmin ruskea väri mukailee asunnon punatiiliä ja sitoutuu näin hyvin muuhun kokonaisuuteen.

tehdas-loft6

Kylpyhuoneesta löytyy mielenkiintoista kontrastia, kun punatiili ja valoa tilaan päästävä lasitiili yhdessä kromisten yksityiskohtien kanssa rytmittävät tilan sisustusta.

tehdas-loft7

Sauntatiloissa kaunis puupanelointi ja vaaleat laatat saavat aikaan upean ja luonnollisen vaikutelman. Täällä kelpaa reuntoutua. Kyseinen asunto on myynnissä Oikotie -sivustolla.

Kuvat asunnot.oikotie.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.