Search
Close this search box.

Loft koti vanhassa tehtaassa

tehdas-loft1

Tampereella, Haarlan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennettu loft koti saa haukkomaan henkeä. Sisustuksessa on kunnioitettu rakennuksen alkuperäispiirteitä ja materiaaleja.

tehdas-loft2

Rustiikkisen punatiilen rinnalle on tuotu kiiltävää valkoista sekä pieniä puisia yksityiskohtia, jotka yhdessä muodostavat hurmaavan kokonaisuuden.

tehdas-loft3

Valkoinen katto korostaa tilojen avaruutta ja asunnon loftimaista pohjaratkaisua.

tehdas-loft4

Ruokailutilan katon syövereihin upotetut spottivalaisimet pitävät huolen yleisvalaistuksesta. Puiset materiaalit korostavat tilan kodikkuutta ja antavat sisustukseen lämpöä.

tehdas-loft5

Makuuhuoneessa seinät on rapattu valkoisiksi, mutta lattian lämmin ruskea väri mukailee asunnon punatiiliä ja sitoutuu näin hyvin muuhun kokonaisuuteen.

tehdas-loft6

Kylpyhuoneesta löytyy mielenkiintoista kontrastia, kun punatiili ja valoa tilaan päästävä lasitiili yhdessä kromisten yksityiskohtien kanssa rytmittävät tilan sisustusta.

tehdas-loft7

Sauntatiloissa kaunis puupanelointi ja vaaleat laatat saavat aikaan upean ja luonnollisen vaikutelman. Täällä kelpaa reuntoutua. Kyseinen asunto on myynnissä Oikotie -sivustolla.

Kuvat asunnot.oikotie.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke