Loft tunnelmaa

Korkeat ikkunat ja tilojen avaruus ovat tämän loftmaisen kodin valloittavia piirteitä. Loft-asuminen tarjoaa sisustajalle valtavasti mahdollisuuksia, mutta aiheuttaa samalla normaalia enemmän haasteita, kun tilaa ja neliöitä on eri tavalla käytössä.

Kurkistus yläparvelta tarjoaa mukavat näkymät ja paikan, johon voi karata perheen arkisen hössötyksen keskeltä.

Riipputuoli olohuoneessa piristää tunnelmaa ja se onkin varmasti yksi varatuimmista paikoista. Valkoiset pinnat heräävät henkiin erilaisten valaisinratkaisuiden ansiosta.

Pienen portaikon alle jää käytettäväksi neliötilaa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kuvassa näkyvä valkoinen piano piiloutuu hyvin valkoiseen värimaailmaan.

Keittiö on moderni ja pelkistetty. Kyseessä on ns. läpikulkukeittiö, joka tämän asunnon kohdalla on varsin toimiva vaihtoehto ja säästää samalla neliöitä.

Ruokaryhmä sijaitsee hulppealla paikalla suuren ikkunan alla. Kuvassa etualalla näkyvä työpiste on kevytrakenteinen ja tarpeellinen säilytystila on sijoitettu vastakkaiselle seinälle. Avohyllyillä säilytettävät tavarat antavat tilaan kaivattua väriä ja energiaa. Tämä asunto löytyy Eklund Stockholm New York -asuntovälittäjän sivuilta, missä voit tutustua siihen tarkemmin.

Kuvat esny.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.