Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Loft tunnelmissa Aurajoen maisemissa

sisustus-yksio-parvi

Keskeiseltä paikalta Turusta löytyy mielenkiintoinen 58 neliön kokoinen loft-tyylinen asunto, jonka huonekorkeus tuo mukavaa avaruutta olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostamaan tilaan. Tämä sisustajalle paljon mahdollisuuksia tarjoava kohde löytyy Etuovesta ja myyntiä hoitaa Etelä-Suomen Kiinteistövälittäjät LKV.

ruokapoyta-yksio-parvi

Tyylikkäästi toteutettu keittiö tarjoaa mukavasti kokkailutilaa ja laskutasoa ruokailutilan ja keittiön erottavan saarekkeen ansiosta. Kiiltävät valkoiset kaapit tuovat modernin tuulahduksen sisustuksen osittain teollishenkiseen tunnelmaan. Tyylikkäät Kartell Masters tuolit ruokapöydän ääressä taas antavat viimeistellyn vaikutelman leveästä lankkupuusta valmistetun ruokapöydän ymäpärillä.

keittio-yksio-parvi

Keittiön yläkaappien ja katon väliin on jätetty sopiva ilmarako, mikä saa kaapit näyttämään tyylikkäämmiltä ja kokonaisuudesta tulee ilmavampi.

ruokailutila-yksio-parvi

Yleistilan kulmauksessa väliseinen takana sijaitsee makuuhuoneelle varattu tila, jonka voisi toteuttaa myös monella muulla tavalla. Tai vaihtoehtoisesti makuuhuoneen voisi tehdä parvelle ja näin saada olohuoneesta entistä tilavamman. Yksi idea voisi olla purkaa makuuhuoneen väliseinät, tehdä tilaan parin askeleen korotus (hyödyntää huonekorkeutta) ja vaikka kevyillä valoverhoilla erottaa makuuhuone muusta tilasta. Vaihtoehtoja siis hyvin paljon. Ruokapöydän ääressä

olohuone-yksio-parvi

Korkeat ikkunat pitävät huolen riittävästä luonnonvalosta.

parvihuone-yksio-parvi

Parven pystyy hyödyntämään niin makuutilana, oleskeluhuoneena tai vaikkapa työhuoneena – asukkaan tarpeiden mukaan.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.