Search
Close this search box.

Loftmaista asumista

Vanhan varaston pohjalle suunniteltu asunto suuren huonekorkeutensa ansiosta todella avaran ja ilmavan tuntuinen. Rakenteihin on jätetty alkuperäisiä rouheita pintoja, mikä antaa mukavaa kontrastia sisustukseen. Asunnon tarkempi esittely löytyy RT Edgar -verkkosivuilta.

Ruokailutila on keittiöstä hieman syrjässä, omassa rauhassaan. Tiiliseinät ja metalliset rakenteet yhdessä vaaleiden seinien ja lasipintojen kanssa muodostavat todella mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Ylemmässä kerroksessa on viihtyisä makuuhuoneparvi, josta on avoimet näkymät muualle asuntoon.

Kylpyhuone on pelkistetyn kaunis, jonka vetonaulana toimii elegantti valkoinen kylpyamme. Leveä peili seinustalla lisää tilan tuntua ja valoisuutta.

Kuvat rtedgar.com.au

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke