Search
Close this search box.

Loma-asunto Australiassa

orchadkeepers1

Orchard Keepers on Australiassa lähellä Melbournea sijaitseva vuokrattava loma-asunto, joka tarjoaa mahtavat puitteet viihtyisälle lomalle isomman perheen kesken tai vaikkapa kaveriporukalla. Talossa vallitsee hienostunut, mutta kotoisa ja luonnon läheinen tunnelma.

orchadkeepers2

Neljä eri makuuhuonetta tarjoavat riittävästi nukkumapaikkoja suuremmankin porukan tarpeisiin. Sisustustyyli lähentelee skandinaavista selkeyttä ja huonekaluissa onkin käytetty paljon puuta.

orchadkeepers3

Tunnelma huoneissa on lämmin ja kotoisa. Sopiva sekoitus selkeyttä, maalaisromantiikkaa ja sisustusohjelmista kuuluisaa rouheutta.

orchadkeepers4

Osittain melko pelkistetyt sisustusratkaisut antavat pienimpienkin yksityiskohtien ja koristeluiden astua esiin. Tutustu tarkemmin ja vuokraa vaikkapa omaan käyttöön, jos loma Australiassa on ajankohtaisten asioiden listalle.

Kuvat orchardkeepers.com.au

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke