Loma-asunto Santorinilla

15.5.2013

santorini-lomahuvila1

Kreikassa, Santorinin saarella sijaitseva 75 neliömetrin kokoinen loma-asunto on sisustustyyliltään sekoitus skandinaavista minimalistisuutta ja paikallisia arkkitehtuuriperinteitä.

santorini-lomahuvila2

Upeat maisemat omalta pihalta suoraan merelle hurmaavat aamusta iltaan. Helteen helliessä voit nauttia auringosta omalla tilavalla terassilla, johon on myös mukava käpertyä rakkaansa kanssa ihailemaan auringonlaskua.

santorini-lomahuvila3

Kylpyhuone yhdistyy hauskasti makuuhuoneeseen. Tilat toisistaan erottavat seinät ovat todella upeita ja hurmaavat muotokielellään. Puhdas valkoinen luo ihanan puhtaan vaikutelman ja tekee huoneista todella valoisia.

santorini-lomahuvila4

Seinistä löytyvät syvennykset tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa. Kuten tästä myös muista lomakohteista kannattaakin poimia vinkkejä oman kodin suunnitteluun ja sisustukseen. Yhdistelemällä eri kulttuurien tyyliä voit saada aikaan todella mielenkiitoisia sisustusratkaisuita. Mikäli kiinnostuit tästä kohteesta enemmän, voit lukea siitä lisää Welcome Beyond -verkkosivuilta, joista löydät myös vuokratiedot, jos kohteen vuokraus kiinnostaa.

Kuvat welcomebeyond.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.