Search
Close this search box.

Loma-asunto Santorinilla

santorini-lomahuvila1

Kreikassa, Santorinin saarella sijaitseva 75 neliömetrin kokoinen loma-asunto on sisustustyyliltään sekoitus skandinaavista minimalistisuutta ja paikallisia arkkitehtuuriperinteitä.

santorini-lomahuvila2

Upeat maisemat omalta pihalta suoraan merelle hurmaavat aamusta iltaan. Helteen helliessä voit nauttia auringosta omalla tilavalla terassilla, johon on myös mukava käpertyä rakkaansa kanssa ihailemaan auringonlaskua.

santorini-lomahuvila3

Kylpyhuone yhdistyy hauskasti makuuhuoneeseen. Tilat toisistaan erottavat seinät ovat todella upeita ja hurmaavat muotokielellään. Puhdas valkoinen luo ihanan puhtaan vaikutelman ja tekee huoneista todella valoisia.

santorini-lomahuvila4

Seinistä löytyvät syvennykset tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa. Kuten tästä myös muista lomakohteista kannattaakin poimia vinkkejä oman kodin suunnitteluun ja sisustukseen. Yhdistelemällä eri kulttuurien tyyliä voit saada aikaan todella mielenkiitoisia sisustusratkaisuita. Mikäli kiinnostuit tästä kohteesta enemmän, voit lukea siitä lisää Welcome Beyond -verkkosivuilta, joista löydät myös vuokratiedot, jos kohteen vuokraus kiinnostaa.

Kuvat welcomebeyond.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke