Loma farmilla

15.12.2011

Babylonstoren. Loma farmiympäristössä tekee ihmeitä. Hedelmiä ja muita herkkuja notkuvat viljelysmaat puutarhoineen aivan majoituspaikan tuntumassa muistuttavat luonnon tärkeydestä ja ovat myös terapeuttinen vaihtoehto perinteiselle kaupunkilomalle melusaasteiden keskellä. Ja löytyypä tämän Etelä-Afrikassa, Cape Townissa sijaitsevan majoituksen sisustuksesta suomalaisillekin tuttuja piirteitä.

Illan tullen on mukava siirtyä tunnelmalliselle terassille ihastelemaan luontoa ja autenttista ympäristöä.

Valkoinen on näillä leveyspiireillä käytännöllinen korkeiden ulkolämpötilojenkin takia. Valkoinen on voimakkaassa roolissa myös sisustuksessa. Löydätkö kuvasta tuttuja skandinaavisia huonekaluja?

Takalla on täällä enemmän ehkä symbolinen merkitys, vaikka yöt ovatkin kylmiä ja silloin on mukava siirtyä sisätiloihin takkatulen loimuun. Luonnonläheiset materiaalivalinnat sopivat hyvin tähän ympäristöön.

Vanhojen puuovien takaa kurkistaa valkoinen kylpyamme. Valkoinen Eero Aarnion suunnittelema Puppykin on päässyt tilan sisustukseen mukaan. Jos olet loman tarpeessa ja haluat jotain hieman erilaista, tutustu lisää aiheeseen Babylonstoren -verkkosivuilla.

Kuvat babylonstoren.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.