Loma luksusvillassa

25.1.2012

Mikäli lumentulo ei ole innostanut nauttimaan ihanasta valkoisesta talvisäästä, voi aina suunnata ajatukset tulevan kesän lomakohteisiin. Italiassa, lähellä Toscanaa sijaitseva villa häikäisee ja ihastuttaa olemuksellaan. Makuuhuoneita löytyy suuremmallekin porukalla, unohtamatta tietenkään uima-allasta ja upeita maisemia.

Vuoristomaisemalla kuorrutettu uima-allas tarjoaa lomalaiselle todellista silmänruokaa. Päivän patikointien ja autoretkien jälkeen on mukava rentoutua altaan äärellä ja alkaa suunnittelemaan illan ruokakattausta, tietenkin paikallisilla herkuilla.

Terassialueelta löytyy myös katettu lounge, johon on mukava vetäytyä seurustelemaan ja nauttimaan lasillinen paikallisten pullottamaa viiniä.

Sisällä lomalaista hellii moderni, italialainen sisustus. Vaikka tämän lomakohteen vuokrahinta onkin varsin korkea, tarjoaa se nautintoja koko rahan edestä. Tähän ja muihin valloittaviin villoihin voit tutustua Italian villas -verkkosivuilla, jota kautta nämä lomakohteet ovat myös vuokrattavissa.

Kuvat italianvillas.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.