Search
Close this search box.

Loma luksusvillassa

Mikäli lumentulo ei ole innostanut nauttimaan ihanasta valkoisesta talvisäästä, voi aina suunnata ajatukset tulevan kesän lomakohteisiin. Italiassa, lähellä Toscanaa sijaitseva villa häikäisee ja ihastuttaa olemuksellaan. Makuuhuoneita löytyy suuremmallekin porukalla, unohtamatta tietenkään uima-allasta ja upeita maisemia.

Vuoristomaisemalla kuorrutettu uima-allas tarjoaa lomalaiselle todellista silmänruokaa. Päivän patikointien ja autoretkien jälkeen on mukava rentoutua altaan äärellä ja alkaa suunnittelemaan illan ruokakattausta, tietenkin paikallisilla herkuilla.

Terassialueelta löytyy myös katettu lounge, johon on mukava vetäytyä seurustelemaan ja nauttimaan lasillinen paikallisten pullottamaa viiniä.

Sisällä lomalaista hellii moderni, italialainen sisustus. Vaikka tämän lomakohteen vuokrahinta onkin varsin korkea, tarjoaa se nautintoja koko rahan edestä. Tähän ja muihin valloittaviin villoihin voit tutustua Italian villas -verkkosivuilla, jota kautta nämä lomakohteet ovat myös vuokrattavissa.

Kuvat italianvillas.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke