Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Luksuskodissa

Englannissa sijaitseva luksuskoti hehkuu valoa. Ylelliset huonekalut ja hillitty sisustustyyli saavat haaveilemaan itsellekin jotain tällaista. Muuten moderni ja kliini valkoinen näyttäytyy aivan uudessa valossa, kun ympärillä on antiikkisen ylellisiä sisustuselementtejä.

Olohuoneen nurkkaus on yksinkertaisen tyylikäs. Sohvan lisäksi tilasta löytyy kaksi juhlavaa nojatuolia, sekä kromia kiiltävä pöytä huoneen kulmauksessa. Koristeellinen matto on hyvä valinta täysin valkoisten pintojen kanssa.

Olohuoneesta on näköyhteys ruokailutilaan ja keittiöön. Kaikki ovat samaa suurta ja kaunista tilaa. Taustalla kristallikruunut ja korkeaselkänojaiset tuolit houkuttelevat illallisen ääreen. Pöytä on katettu.

Lisää tilasta voit lukea Shoot Factory -verkkosivuilta.

Kuvat shootfactory.co.uk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.