Search
Close this search box.

Luksuskoti Etelä-Afrikassa

luksustalo1

Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa sijaitseva talo (myynnissä Sotheby’s sivustolla) kylpee auringonvalossa ja tarjoaa hulppeat tilat isollekin perheelle. Useiden makuuhuoneiden lisäksi talosta löytyy avarat ja viihtyisät oleskelutilat, unohtamatta tietenkään piha-aluetta uima-altaineen.

luksustalo2

Sinisenä hehkuva uima-allas ja kauas horisonttiin ulottuva maisema takaa täydellisen aamu-uintihetken.

luksustalo3

Liukuvat lasiovet siirtyvät käteväsi sivuun ja näin huoneiden tunnelma jatkuu suoraan terassille tehdän tiloista entistä avarammat. Ruokailutilan pitkä puinen pöytä on saanut seurakseen ryhmän moderneja Philippe Starckin suunnittelemia Louis Ghost tuoleja. Tässä kelpaa nauttia illallista.

luksustalo4

Kromiset kattovalaisimet muodostavat näyttävän kokonaisuuden pitkän ruokapöydän yllä. Taustalla valkoisena hohkaava keittiö tehostaa tilan modernia vaikutelmaa.

Kuvat sothebysrealty.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke