Luksusta ja tilavaa asumista

tilava-luksustason-asunto-1

Tässä Milla Alftanin suunnittelemassa sisustuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen valaistukseen ja niiden sulautumiseen toimivaksi kokonaisuudeksi. Yksityiskohtaisesti suunnitellut ratkaisut sekä varta vasten asunnon tyyliä parhaiten palvellen toteutetut elementit sekä kalustevalinnat tekevät tästä asunnosta todellisen arjen luksuskodin.

tilava-luksustason-asunto-2

Kauniit sisustusvalaisimet tahdittavat katonrajassa seikkailevaa ledinauhan synnyttämää valoa ja näin tiloihin saadaan luotua erilaisia tunnelmia vallitsevan luonnonvalon mukaan. Kattoon toteutettu valaistus toimii paitsi hyvänä yleisvalona, se korostaa myös kauniisti kattoon räätälöityä koristeellista muotoa, joka on ehdottomasti yksi tämän asunnon upeimmista yksityiskohdista.

tilava-luksustason-asunto-4

Pylväspilareihin on kätketty asunnon musiikinkuuntelulaitteet ja näin ne istuvat myös muodoiltaan kauniisti kokonaisuuteen irrallisten kaiuttimien sijaan.

tilava-luksustason-asunto-3

Mutkittelevat muodot erottavat lattiapinnat toisistaan. Samalla se korostaa asunnon sisustuksessa tehtyjä rohkeita, mutta myös erittäin toimivia valintoja. Suurista ikkunoista avautuva järvimaisema yhdistyy osaksi sisustusta ja antaa kivaa lisäväriä rauhallisen harmoniselle ja luonnonläheiselle sisustukselle.

tilava-luksustason-asunto-5

Avoin keittiötila on omassa rauhassaan, mutta kuitenkin yhtä ja samaa kokonaisuutta.

tilava-luksustason-asunto-6

Lyhtyvalaisimet tuovat keittiöpöydän ylle tunnelmaa ja koristeellisuutta.

 

tilava-luksustason-asunto-8

Makuuhuoneessa on todellinen herkkupala. Korkeat lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät kätkevät taakseen suihkutilan, josta löytyy myös amme. Ammeen toisella puolella matalan väliseinän takana on pesualtaat.

tilava-luksustason-asunto-9

Näin kylpyhuone sulautuu osaksi makuuhuonetta ja tarjoaa todellista arjen luksusta. Takaseinällä olevan peilin voi halutessaan pyöräyttää ympäri, jolloin tilaan pääsee tulvimaan luonnonvaloa ulkoa.

tilava-luksustason-asunto-10

Dramaattien taideteos seinällä muodostaa sängynpäädyn. Se on kaunis yksityiskohta heijaistaen samalla tilan valoja. Lisää Millan toteuttamista sisustuksista voit lukea hänen Facebook -sivuiltaan.

Kuvat Milla Alftan / alftan.fi