Search
Close this search box.

Luksusta ja tilavaa asumista

tilava-luksustason-asunto-1

Tässä Milla Alftanin suunnittelemassa sisustuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen valaistukseen ja niiden sulautumiseen toimivaksi kokonaisuudeksi. Yksityiskohtaisesti suunnitellut ratkaisut sekä varta vasten asunnon tyyliä parhaiten palvellen toteutetut elementit sekä kalustevalinnat tekevät tästä asunnosta todellisen arjen luksuskodin.

tilava-luksustason-asunto-2

Kauniit sisustusvalaisimet tahdittavat katonrajassa seikkailevaa ledinauhan synnyttämää valoa ja näin tiloihin saadaan luotua erilaisia tunnelmia vallitsevan luonnonvalon mukaan. Kattoon toteutettu valaistus toimii paitsi hyvänä yleisvalona, se korostaa myös kauniisti kattoon räätälöityä koristeellista muotoa, joka on ehdottomasti yksi tämän asunnon upeimmista yksityiskohdista.

tilava-luksustason-asunto-4

Pylväspilareihin on kätketty asunnon musiikinkuuntelulaitteet ja näin ne istuvat myös muodoiltaan kauniisti kokonaisuuteen irrallisten kaiuttimien sijaan.

tilava-luksustason-asunto-3

Mutkittelevat muodot erottavat lattiapinnat toisistaan. Samalla se korostaa asunnon sisustuksessa tehtyjä rohkeita, mutta myös erittäin toimivia valintoja. Suurista ikkunoista avautuva järvimaisema yhdistyy osaksi sisustusta ja antaa kivaa lisäväriä rauhallisen harmoniselle ja luonnonläheiselle sisustukselle.

tilava-luksustason-asunto-5

Avoin keittiötila on omassa rauhassaan, mutta kuitenkin yhtä ja samaa kokonaisuutta.

tilava-luksustason-asunto-6

Lyhtyvalaisimet tuovat keittiöpöydän ylle tunnelmaa ja koristeellisuutta.

 

tilava-luksustason-asunto-8

Makuuhuoneessa on todellinen herkkupala. Korkeat lattiasta kattoon ulottuvat lasiseinät kätkevät taakseen suihkutilan, josta löytyy myös amme. Ammeen toisella puolella matalan väliseinän takana on pesualtaat.

tilava-luksustason-asunto-9

Näin kylpyhuone sulautuu osaksi makuuhuonetta ja tarjoaa todellista arjen luksusta. Takaseinällä olevan peilin voi halutessaan pyöräyttää ympäri, jolloin tilaan pääsee tulvimaan luonnonvaloa ulkoa.

tilava-luksustason-asunto-10

Dramaattien taideteos seinällä muodostaa sängynpäädyn. Se on kaunis yksityiskohta heijaistaen samalla tilan valoja. Lisää Millan toteuttamista sisustuksista voit lukea hänen Facebook -sivuiltaan.

Kuvat Milla Alftan / alftan.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke