Luksusta ja tunnelmaa kattohuoneistossa

20.10.2016

penthouse-olohuone-takka

Yli 220 neliötä tarjoaa ihasteltavaa ja ihmeteltävää tässä upeasti toteutetussa kattohuoneistossa, jossa pääsee nauttimaan avarasta asumisesta sekä upeista arkkitehtonisista yksityiskohdista. Isoja ikkunoita, upeita muotoja, kattoparruja sekä kaiken kruunaava kattoterassi. Tämä huikea koti sijaitsee Göteborgissa ja sitä myy Lundin.

penthouse-olohuone

Olohuoneessa pääsee nauttimaan sekä takkatulen lämmöstä että tuijottamaan suosikkisarjojaan television ääressä. Isot vastakkain asetetut sohvat muodostavat kodikkaan ja viihtyisän oleskeluruhmän, jonka ympärillä viihtyy koko perhe.

penthouse-olohuone-tv

Kattoikkunat, seinillä ja katossa seikkailevat puuparrut sekä elegantti sisustus tuovat kodin tunnelmaan kauniin sekoituksen vanhaa ja uutta.

penthouse-sisustus

Suuri huonekorkeus korostaa tilojen avaruutta ja kodin neliömäärää, valosta puhumattakaan.

penthouse-ruokapoyta penthouse-keittio

Tilava avokeittiö rajautuu muusta tilasta isolla saarekkeella, jonka ääressä mahtuu nautiskelemaan lounasta tai hörppimään päiväkahvinsa. Isot kattoikkunat tuovat jälleen upeasti luonnonvaloa tilaan.

penthouse-makuuhuone

Kodin ehdoton helmi on luksusta tarjoileva makuuhuone, josta löytyy oma avokylppäri.

penthouse-makuuhuone-vaatesailytys

Vaatteille on varattu oma säilytystilansa liukuovien takaa.

penthouse-makuuhuone-kylpytilat penthouse-parveketerassi

Iso kattoterassi toimii olohuoneen jatkeena ja maisemista pääsee ihailemaan myös sisätiloista käsin, kiitos terassia kiertävien lasiseinien.

penthouse-kattoterassi

Kaikki on valmista grillijuhlia varten. On aika kutsua ystävät koolle. Vau!

Kuvat lundin.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.