Luksusta New Yorkissa

Tämä New Yorkissa sijaitseva 460 neliön koti tarjoaa melkoiset puitteet asua. Huoneet ovat valtavan kokoisia ja ne ovat todella avaran tuntuisia. Kuvan makuuhuoneessa herkullisimmat yksityiskohdat ovat lattiatasossa sijaitseva suuri peili, valkonahkainen sänky ja katon syvennys, jota on hyödynnetty myös tilan yleisvalaistukseen.

Ruokailutilasta aukeaa avoin näkymä olohuoneeseen, jota hallitsevat klassikkokalusteet. Seinää kiertäviä ikkunapintoja peittää hennot valoverhot sekä niiden lisäksi ylellisen sävyiset sivuverhot. Pylväs keskellä huonetta tuo tilaan sopivaa hotellimaista tunnelmaa.

Marmorista lattiaa peittää suuri pyöreä matto, joka antaa tilalle sen kaipaamaa kontrastia. Ylellinen, moderni, mutta silti melko kotoisan näköinen kokonaisuus.

Keittiön saarekkeesta löytyy runsaasti säilytystilaa. Pesuallas ja työskentely taso on korotettu tyylikkäästi omaksi osakseen saareketta.

Kylpyhuoneesta avautuukin sitten hyvin hotellimainen näkymä. Suuren ammeen yllä sijaitseva kristallinen valaisin sopii kuin nenä päähän ja ylellisyydestä pitävät huolen tilan marmoriset pinnat. Mikäli kiinnostuit asunnosta, voit katsoa siitä tarkempia tietoja Eklund Stockholm New York -verkkosivuilta.

Kuvat esny.se