Luksusta vanhassa kerrostaloasunnossa

19.6.2015

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-1

Tukholmassa mynnissä olevasta 286 neliön kerrostaloasunnosta ei puutu glamouria tai eleganttia tyyliä. Tämä 3-4 makuuhuoneen asunto tarjoaa runsaan neliömääränsä lisäksi paljon ihasteltavaa asunnon rakenteellisia yksityiskohtia myöten. Valtava huonekorkeus ja suuret ikkunat pitävät huolen tilojen valoisuudesta ja avaruudesta. Kokonaisuus on viimeistelty ja laadukkaat materiaalit huokuvat luksusta. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy ESNY -verkkosivuilta.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-2

Katonrajassa kiemurteleat kohokuviot, hulppea nahkasohva ja sisustuksen hillitty valkoinen värimaailma muodostavat näyttävät puitteet. Kontrastia tiloihin on tuotu ilmeikkäillä seinätauluilla ja upeilla valaisimilla.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-3

Ruokailutilassa kulmatakka antaa viimeisen silauksen illanistujaisten tunnelmalle.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-4

Koristeelliset pariovet eivät jätä ketään kylmäksi.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-5

Jälleen kerran osoitus siitä miten yllättävänkin pienillä yksityiskohdilla voi tuoda sisustukseen juhlavuutta ja omaleimasta tunnelmaa.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-6

Näyttävät taideteokset seinillä ovat vahvasti läsnä eri tiloissa.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-7

Katon värityksessä tapahtuvat vaihteluvat antavat myös oman lämpimän tunnelmansa eri tiloihin. Esimerkiksi keittiössä ruokapöydän tummanruskea väri yhdistyy kauniisti katon samaiseen värimaailmaan.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-8

Makuuhuoneessa korkeat verhot pehmentävät tilan vaalea ilmeettä ja tuovat kodikasta tunnelmaa. Niiden taakse saa kätevästi myös kätkettyä esimerkiksi säilytystilaa vaatteille.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-9

Kylpyhuone on kuin oma pieni kylpylä arjen keskellä, jonka kruunaa suuri kylpyamme.

luksusta-vanhassa-kerrostalossa-10

Omalle parvekkeella voi nautiskella auringonsäteistä ja rakennuksen arkkitehtuurista. Lisää kohteesta voit katsoa ESNY -sivuilta.

Kuvat esny.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.