Search
Close this search box.

Luksustason hirsihuvila Hartolassa

luksus-hirsihuvila-1

Hartolassa sijaitseva, vuonna 2009 rakennettu hirsihuvilakokonaisuus tarjoaa ihasteltavaa ja ihmeteltävää koko rahan edestä. Upeista vanhoista kelohirsistä rakennettu päämökki hurmaa näyttävällä sisustuksellaan sekä rakennuksen arkkitehtuurisilla muodoillaan. Tähän vajaan 100 neliön rakennukseen mahtuu keittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone sekä parvi. Tämä mahtava hirsihuvila on myynnissä Arvoasunnot -sivuilla.

luksus-hirsihuvila-2

Suuri huonekorkeus tekee oleskelutilasta todella avaran ja valtavista ikkunoista voi ihastella edessä avautuvaa järvimaisemaa.

luksus-hirsihuvila-3

Jykevä takka puuhelloineen toimii mökin lämmönlähteenä ja todellisena tunnelmanluojana talvisaikaan.

luksus-hirsihuvila-4

Kestävät laattalattiat sointuvat upeasti ympäröivään luontomaisemaan sekä mökin hirsirakenteisiin.

luksus-hirsihuvila-5

Keittiönurkkaus on tunnelmallinen kokonaisuus, josta löytyy kaikki tarpeellinen illallisten valmistamiseen. Modernit pinnat yhdistyvät nätisti hirren ja valkoisen takkakokonaisuuden kanssa.

luksus-hirsihuvila-6

Parvelle kulku on huomaamattoman tyylikäs. Sisustus on täynnä upeita yksityiskohtia. Materiaaleissa on käytetty täsmälleen samoja elementtejä ja värimaailmoita kuin ympäröivässä luonnossa.

luksus-hirsihuvila-7 luksus-hirsihuvila-8

Parvelta löytyy myös viihtyisä jutustelunurkkaus muhkeine sohvatuoleineen.

luksus-hirsihuvila-9

Ja kuten näkymä parvelta kertoo, tila on huomattavan korkea. Katonrajaan rakennettu ledivalaistus pitää huolen riittävästä valomäärästä myös hämärän tullen.

luksus-hirsihuvila-10

Noin 10.000 neliön kokoiselta tontilta löytyy paljon ihasteltavaa. Pihan selkeä rakenne ja luonnon omien materiaalien käyttö istutuspenkkien reunuksissa tekee kaikesta harkitun sunnnitellun näköisen.

luksus-hirsihuvila-11

Ja voiko mökkipihalta enempää toivoa kuin oma hiekkakenttä rantapllon ja muiden aktiviteettien pelaamista varten.

luksus-hirsihuvila-12

Suurella avoimella terassilla voi nautiskella auringosta ja viettää viihtyisiä grillijuhlia.

luksus-hirsihuvila-13

Vierasmökki ja saunarakennukset sijaitsevan sopivalla etäisyydellä päämökistä.

luksus-hirsihuvila-14 luksus-hirsihuvila-15

Saunan lauteilla voi löylyjen lomassa ihastella pihapiiriä ja järvimaisemaa. Tänne mahtuu löylyttelemään kerralla vaikka koko pienempi suku.

luksus-hirsihuvila-16luksus-hirsihuvila-17

Seuraavaksi pulahdus veteen. Jos luksustason mökkihaaveet ovat ajankohtaisia, kannattaa kurkistaa lisätietoja kohteesta Arvoasunnot -sivuilta.

Kuvat arvoasunnot.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke