Luksustason hirsihuvila Hartolassa

luksus-hirsihuvila-1

Hartolassa sijaitseva, vuonna 2009 rakennettu hirsihuvilakokonaisuus tarjoaa ihasteltavaa ja ihmeteltävää koko rahan edestä. Upeista vanhoista kelohirsistä rakennettu päämökki hurmaa näyttävällä sisustuksellaan sekä rakennuksen arkkitehtuurisilla muodoillaan. Tähän vajaan 100 neliön rakennukseen mahtuu keittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone sekä parvi. Tämä mahtava hirsihuvila on myynnissä Arvoasunnot -sivuilla.

luksus-hirsihuvila-2

Suuri huonekorkeus tekee oleskelutilasta todella avaran ja valtavista ikkunoista voi ihastella edessä avautuvaa järvimaisemaa.

luksus-hirsihuvila-3

Jykevä takka puuhelloineen toimii mökin lämmönlähteenä ja todellisena tunnelmanluojana talvisaikaan.

luksus-hirsihuvila-4

Kestävät laattalattiat sointuvat upeasti ympäröivään luontomaisemaan sekä mökin hirsirakenteisiin.

luksus-hirsihuvila-5

Keittiönurkkaus on tunnelmallinen kokonaisuus, josta löytyy kaikki tarpeellinen illallisten valmistamiseen. Modernit pinnat yhdistyvät nätisti hirren ja valkoisen takkakokonaisuuden kanssa.

luksus-hirsihuvila-6

Parvelle kulku on huomaamattoman tyylikäs. Sisustus on täynnä upeita yksityiskohtia. Materiaaleissa on käytetty täsmälleen samoja elementtejä ja värimaailmoita kuin ympäröivässä luonnossa.

luksus-hirsihuvila-7 luksus-hirsihuvila-8

Parvelta löytyy myös viihtyisä jutustelunurkkaus muhkeine sohvatuoleineen.

luksus-hirsihuvila-9

Ja kuten näkymä parvelta kertoo, tila on huomattavan korkea. Katonrajaan rakennettu ledivalaistus pitää huolen riittävästä valomäärästä myös hämärän tullen.

luksus-hirsihuvila-10

Noin 10.000 neliön kokoiselta tontilta löytyy paljon ihasteltavaa. Pihan selkeä rakenne ja luonnon omien materiaalien käyttö istutuspenkkien reunuksissa tekee kaikesta harkitun sunnnitellun näköisen.

luksus-hirsihuvila-11

Ja voiko mökkipihalta enempää toivoa kuin oma hiekkakenttä rantapllon ja muiden aktiviteettien pelaamista varten.

luksus-hirsihuvila-12

Suurella avoimella terassilla voi nautiskella auringosta ja viettää viihtyisiä grillijuhlia.

luksus-hirsihuvila-13

Vierasmökki ja saunarakennukset sijaitsevan sopivalla etäisyydellä päämökistä.

luksus-hirsihuvila-14 luksus-hirsihuvila-15

Saunan lauteilla voi löylyjen lomassa ihastella pihapiiriä ja järvimaisemaa. Tänne mahtuu löylyttelemään kerralla vaikka koko pienempi suku.

luksus-hirsihuvila-16luksus-hirsihuvila-17

Seuraavaksi pulahdus veteen. Jos luksustason mökkihaaveet ovat ajankohtaisia, kannattaa kurkistaa lisätietoja kohteesta Arvoasunnot -sivuilta.

Kuvat arvoasunnot.fi