Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Luonnonläheiset materiaalit sisustuksessa

luonto-lahelle-sisustusta

Luonnonläheiset materiaalit ja tekstuurit ovat jo pitemmän aikaa kasvattaneet suosiotaan osana sisustusta. Ne tuovat lämmintä kodikkuutta ja toimivaa kontrastia esimerkiksi modernin valkoisen tai teollishenkisen sisustuksen sekä materiaalien rinnalle. Tekstiilien kautta pehmeys luo myös hyvää tasapainoa ja rauhoittaa tilan tunnelmaa. Kankaiset valaisimet, ruukut viherkasveille ja säilytyskorit ovat mainio lisä mihin tasansa sisustustyyliin. Vanhoista puukoreista, lastauslavoista ja kuluneista ikkunakarmeista saa myös upeita yksityiskohtia ja käytännön kalusteita mukaan sisustukseen. Käytä rohkeasti mielikuvitusta ja mene mummon vintille tekemään löytöjä.

Kuva kk living

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.