Luonnonläheiset materiaalit sisustuksessa

luonto-lahelle-sisustusta

Luonnonläheiset materiaalit ja tekstuurit ovat jo pitemmän aikaa kasvattaneet suosiotaan osana sisustusta. Ne tuovat lämmintä kodikkuutta ja toimivaa kontrastia esimerkiksi modernin valkoisen tai teollishenkisen sisustuksen sekä materiaalien rinnalle. Tekstiilien kautta pehmeys luo myös hyvää tasapainoa ja rauhoittaa tilan tunnelmaa. Kankaiset valaisimet, ruukut viherkasveille ja säilytyskorit ovat mainio lisä mihin tasansa sisustustyyliin. Vanhoista puukoreista, lastauslavoista ja kuluneista ikkunakarmeista saa myös upeita yksityiskohtia ja käytännön kalusteita mukaan sisustukseen. Käytä rohkeasti mielikuvitusta ja mene mummon vintille tekemään löytöjä.

Kuva kk living

Jaa tämä juttu:
DIY senkki
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Swedese Lamino Duality pöytä ja jalkarahi tuovat skandinaavisata tyylikkyyttä sisustukseen. Materiaalina käytetty tammi, yhdistettynä pehmeään nahkaan luo upean ilmeen näille ajattomille huonekaluille.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson