Search
Close this search box.

Luonnonläheistä ja kodikasta olohuoneessa

olohuone-kodikas-ruskea

Tässä ihanan kodikkaasti sisustetussa olohuoneessa on todella lämmin ja rento tunnelma. Ruskea juuttimatto yhdessä puisten kalusteiden ja vaaleiden sohvakalusteiden sekä tekstiilien kanssa muodostavat kauniin kokonaisuuden. Vintagehenkinen lipasto lokeroineen sekä ikkunakehykset sohvan takana tuovat tilaan hyvää kontrastia ja omaleimaista ilmettä. Tarkemmin sisustukseen voit tutustua Liz Marien blogissa.

Kuva lizmarieblog.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke