Search
Close this search box.

Maalaislomalla Ranskassa

Ranskan länsirannikolla sijaitseva vanha kivitalo on täydellinen paikka vetäytyä omaan rauhaan tai nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä ja lähistön runsaasta aktiviteettitarjonnasta. Tilaa on vaikka suuremmallekin porukalle.

Sisustus on romanttinen, mutta sopivan askeettinen ja rauhallinen. Miltä kuulostaisi erä shakkia tai lasillinen viiniä hyvän kirjan parissa?

Puuparrut katossa ja vanhat kalusteet pitävät huolen kodikkaasat tunnelmasta. Illan hämyn tullen on mukava sytyttää pari kynttilää ja nauttia talon tarjoamasta tunnelmasta.

Hellepäivän tullen voi vetäytyä pihalla sijaitsevalle uima-altaalle tai suunnata lähellä sijaitsevalle uimarannelle. Kukkien tuoksu, vehreä puutarha ja kauniit maisemat saavat mielen lepäämään. Mikäli innostuit, voit lukea lisää kohteesta Welcome Beyond -verkkosivuilta.

Kuvat welcomebeyond.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke