Maalaistunnelmaa sisustustyylien keskellä

valkoista-theestatetrentham

Melbournen lähellä sijaitseva Estate Trentham tarjoaa elämyksellistä majoitusta ja upean puutarhaympäristön latoineen, jossa voi järjestää pieniä tapahtumia. Majoitustilojen sisustus on sekoitus skandinaavista tyyliä, vanhaa maalaismaista latotunnelmaa sekä paikallisia designlöytöjä. Tiloista muodostuu huikean viihtyisä ja kodikas kokonaisuus, jossa moderni valkoinen yhdistyy rouheisiin yksityiskohtiin ja puisiin materiaaleihin.

keittio-theestatetrentham

Keittiön sydämenä toimii upea vanha uuni, jonka musta väri tuo näyttävää kontrastia valkoisille pinnoille. Maalaiskeittiöistä tutut avohyllyt nostavat keittiön käyttöesineet sekä astiat upeasti esiin.

ruokailutila-theestatetrentham

Ruokapöydän takaa löytyy kaunis maisemateos. Köydestä rennosti roikkuva metallinen kupuvalaisin on täydellinen valinta puisen ruokapöydän kaveriksi.

sohva-theestatetrentham

Muhkeat tyynyt ja tekstiilit lisäävät kodikkuutta tilassa. Sohvapöydän roolia hoitaa leveä puulankku, joka tarpeen tullen toimii myös jakkarana.

sisustus-theestatetrentham

Vaikka huonekalut, valaisimet ja yksityiskohdat ovat kaikki hieman eri maailmasta, ne yhdistyvät täydellisesti toimivaksi kokonaisuudeksi.

takka-theestatetrentham

Tunnelmaa ja lämpöä sisustukseen luo vanha kunnon kamina. Polttopuut ovat löytäneet tyylitietoisen asetelman kuluneen metallikehikon syleilystä.

makuuhuone-theestatetrentham

Ruskea väri tuo makuuhuoneen tekstiileihin lämpimän tunnelman. Huomaa myös seinällä oleva pieni maisemataulu, joka toistaa täydellisesti tilan värisävyjä.

pesuhuone-theestatetrenthamkylpyamme-theestatetrentham

Kylpyammeet tuovat peseytymiseen oman mukavuutensa. Näissä tiloissa kelpaa köllötellä ja nauttia lämpimän kylpyveden ääressä. Jos Australian matka on listalla lähitulevaisuudessa, kannattaa harkita majoittumista tässä upeassa paikassa.

Kuvat theestatetrentham.com.au

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson