Maalaistunnelmaa sisustustyylien keskellä

13.1.2016

valkoista-theestatetrentham

Melbournen lähellä sijaitseva Estate Trentham tarjoaa elämyksellistä majoitusta ja upean puutarhaympäristön latoineen, jossa voi järjestää pieniä tapahtumia. Majoitustilojen sisustus on sekoitus skandinaavista tyyliä, vanhaa maalaismaista latotunnelmaa sekä paikallisia designlöytöjä. Tiloista muodostuu huikean viihtyisä ja kodikas kokonaisuus, jossa moderni valkoinen yhdistyy rouheisiin yksityiskohtiin ja puisiin materiaaleihin.

keittio-theestatetrentham

Keittiön sydämenä toimii upea vanha uuni, jonka musta väri tuo näyttävää kontrastia valkoisille pinnoille. Maalaiskeittiöistä tutut avohyllyt nostavat keittiön käyttöesineet sekä astiat upeasti esiin.

ruokailutila-theestatetrentham

Ruokapöydän takaa löytyy kaunis maisemateos. Köydestä rennosti roikkuva metallinen kupuvalaisin on täydellinen valinta puisen ruokapöydän kaveriksi.

sohva-theestatetrentham

Muhkeat tyynyt ja tekstiilit lisäävät kodikkuutta tilassa. Sohvapöydän roolia hoitaa leveä puulankku, joka tarpeen tullen toimii myös jakkarana.

sisustus-theestatetrentham

Vaikka huonekalut, valaisimet ja yksityiskohdat ovat kaikki hieman eri maailmasta, ne yhdistyvät täydellisesti toimivaksi kokonaisuudeksi.

takka-theestatetrentham

Tunnelmaa ja lämpöä sisustukseen luo vanha kunnon kamina. Polttopuut ovat löytäneet tyylitietoisen asetelman kuluneen metallikehikon syleilystä.

makuuhuone-theestatetrentham

Ruskea väri tuo makuuhuoneen tekstiileihin lämpimän tunnelman. Huomaa myös seinällä oleva pieni maisemataulu, joka toistaa täydellisesti tilan värisävyjä.

pesuhuone-theestatetrenthamkylpyamme-theestatetrentham

Kylpyammeet tuovat peseytymiseen oman mukavuutensa. Näissä tiloissa kelpaa köllötellä ja nauttia lämpimän kylpyveden ääressä. Jos Australian matka on listalla lähitulevaisuudessa, kannattaa harkita majoittumista tässä upeassa paikassa.

Kuvat theestatetrentham.com.au

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.