Maalaistyyliä Hämeenlinnassa ripauksella luksusta

maalaiskoti-luksusta-arkeen-1

Hämeenlinnasta peltomaisemien ympäröimänä löytyy upeasti saneerattu englatilaista maalaistyyliä edustava koti, joka tarjoaa hulppeat 280 neliöitä asuintilaa. Tämän lisäksi löytyy runsaasti työ-, harraste- ja varastotilaa monenlaiseen tarkoitukseen. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -sivuilta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-2

Tyylikkäästi remontoidut sisätilat ovat kokoneet melkoisen muodonmuutoksen säilyttäen kuitenkin samalla osan rakennuksen alkuperäisistä pinnoista näkyvissä. Puupalkit ja muut rakenteet henkivät tyylikkäästi kodin historiaa ja vanhaa tunnelmaa.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-3

Valkoiset lautalattiat ja muut vaaleat pinnat korostavat tilojen suuruutta ja tekevät niistä miellyttävän valoisia. Huoneiden toiminnot rajautuvat onnistuneesti toisistaan, mutta kokonaisuus on saatu silti tuntumaan avaralta yhteiseltä tilalta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-4

Tummanruskeat pinnat ja yksityiskohdat yhdistyvät näyttävästi tiiliseinän ilmeeseen ja luovat samalla lämmintä kodikasta tunnelmaa.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-6

Valaisimien avulla tilojen muodot ja sisustus saadaan korostumaan juuri sopivalla tavalla. Vaikka valkoinen yleisväri viestiikin vahvasti modernista ilmeestä, on tässä kodissa siltä lämmin aito tunnelma.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-7

Makuuhuoneessa on runsaasti tilaa. Ikkunoista tulvii mukavasti luonnonvaloa ja niistä avautuu samalla upea luontomaisema.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-8

Tyylikkäästi kodikasta ja lämmintä. Juuri sopiva sekoitus vanhaa ja uutta.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-9

Kylpyhuone on kuin oma pieni kylpylä keskellä arkea. Laatoituksen neutraali sävy luo rauhallisen ja puhtaan tunnelman tilaan.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-10

Rottinkikalusteet yhdessä punosmattojen kanssa tuovat maalaismaista tyyliä tiloihin.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-11

Kivilaatta antaa eteistilaan aivan omanlaisensa ilmeen ja se jatkuu kauniisti vielä muihinkin tiloihin.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-12 maalaiskoti-luksusta-arkeen-13

Sauna on tämän kodin todellinen herkkupala. Nokisen mustaa tunnelmaa kuin savusaunassa konsanaan.

maalaiskoti-luksusta-arkeen-14

Harrastetiloista löytyy neliöitä aktiivisemmankin nikkarin tarpeisiin. Tiloissa voit pitää niin kotitoimistoa kuin usean auton autotalliakin. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Etuovessa. Koti markkinoi Arvoasunnot.

Kuvat etuovi.com