Maalia pintaan

aitta-maalaus-valtticolor1

Terassin rakentamisen jälkeen vuorossa oli hirsien suojakäsittely. Pohjasuojan päälle ehdimme viikonlopun aikana vetää vielä yhden kerroksen keloharmaaksi sävytettyä Valtti Color kuullotetta, joka osoittautui varsin hyväksi valinnaksi.

aitta-maalaus-valtticolor2

Kauempaa katsottuna sopivasti läpikuultava harmaa saa aitan upeasti maastoutumaan ympäröivään maisemaan. Jos aika ja kelit sallivat, aitta saa vielä toisen kuorrutteen samaista kelosävytettyä kuullotetta ennen talven saapumista.

aitta-maalaus-valtticolor3

Ikkunakarmit ja räystäät on tarkoitus käsitellä tummanruskeiksi, eli hyvin samaan sävyyn terassilaudoituksen kanssa. Tarkempi katsaus terassiin ja sen viimeistelyyn tulossa seuraavaksi.

Aittaprojektin aiemmat vaiheet ja tulevia juttuja voit seurata täältä

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.