Search
Close this search box.

Maalia pintaan

aitta-maalaus-valtticolor1

Terassin rakentamisen jälkeen vuorossa oli hirsien suojakäsittely. Pohjasuojan päälle ehdimme viikonlopun aikana vetää vielä yhden kerroksen keloharmaaksi sävytettyä Valtti Color kuullotetta, joka osoittautui varsin hyväksi valinnaksi.

aitta-maalaus-valtticolor2

Kauempaa katsottuna sopivasti läpikuultava harmaa saa aitan upeasti maastoutumaan ympäröivään maisemaan. Jos aika ja kelit sallivat, aitta saa vielä toisen kuorrutteen samaista kelosävytettyä kuullotetta ennen talven saapumista.

aitta-maalaus-valtticolor3

Ikkunakarmit ja räystäät on tarkoitus käsitellä tummanruskeiksi, eli hyvin samaan sävyyn terassilaudoituksen kanssa. Tarkempi katsaus terassiin ja sen viimeistelyyn tulossa seuraavaksi.

Aittaprojektin aiemmat vaiheet ja tulevia juttuja voit seurata täältä

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke