Malediivit kutsuu

29.4.2012

Onko tulevan kesän lomakohde vielä hakusessa? Malediiveilla sijaitseva Shangri-La Villingili lomakeidas on kaikkea mitä tarvitset, jos haluat päästä hetkeksi irti arjesta todellisen paratiisin keskelle. Vaikka sisustuksellisesti tästä kohteesta ei hirmuisesti ehkä saakaan irti, tarjoaa oheiset kuvat varmasti paljon visuaalista silmänruokaa ja ehkäpä jotain inspiraatioitakin, ainakin lomasuunnitteluun!

Näkymät huoneistoista ovat suoraan merelle. Mikäpä sen parempi tapa käynnistää päivä kuin pulahtaa omaan altaaseen tai raikkaaseen meriveteen. Sisustuksen tyyli mukailee voimakkeesti ympäröivää luontoa, sen värejä sekä tekstuureja.

Kahdenkeskinen kylpy omassa ammeessa taustalla näkyvällä maisemalla on melkoista herkkua perinteiseen ”kotikylpylään” verrattuna, jossa näkymää koristaa lähinnä seinäkaakelit ja lasten lattioille pudottamat pyyhkeet.

Tunnelmallinen valaistus nostaa saarella jo ennestään hehkuvan romantiikan pilviin.

Miltä tuntuisi löhöillä suoraan veden yllä ja katsella alapuolella vilistäviä värikkäitä kaloja? Hieman kevyempi toteutus kotimaisemissa voisi olla tästä terassin reunaan rakennettu vastaava ”riippusänky”, jonka alla pulputtaisi oma pieni puro. Lisää kuvia tästä ihastuttavasta lomapaikasta voit katsia täältä.

Kuvat shangri-la.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.