Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mallorcan tyyliin

Tämä Mallorcalla sijaitseva koti henkii paikallista tunnelmaa. Valo tulvii asuntoon suuriin ikkunoista ja tilat on suunniteltu muutenkin hyvin avoimiksi siten, että asukkaat säilyttävät kontaktin toisiinsa helposti. Asunnon suunnittelusta on vastannut designtoimisto Estudio Dai 10. Kokonaisuus on hurmaava.

Laadukkaat ja luonnonläheiset materiaalivalinnat loihtivat tiloista kodikkaita ja aikaa kestäviä. Ruokaryhmän takaa paljastuva paneloitu puuseinä on valloittava ja rauhoittava ratkaisu näinkin vaaleassa sisustuksessa.

Keittiön moderni ja hillitty tyyli antaa kotikokille miellyttävän ja toimivan ympäristön.

Makuuhuone hellii asukasta mielettömällä merinäköalalla. Löytyypä kulmauksesta oma pieni kylpyammekin, josta voi ihailla kaunista auringonlaskua samalla nautiskellen lämpimästä vaahtokylvystä.

Kuvat dai10.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.