Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Marraskuiset makuuhuoneet

Marraskuun illat ovat hyvin pimeitä. Emme ole vielä saaneet lunta ja märkä asfaltti imee viimeisetkin valon rippeet. Seuraavat sisustukset tuovat minulle mieleen juuri tämän vuodenajan – ajan ennen joulua ja sen tuomaa iloista tunnelmaa.

Tässä makuuhuoneessa on ”loft-henkistä” tunnelmaa. Jakkara on toimittaa rennosti yöpöydän virkaa ja sängyn päälle on heitetty kissatyyny rikkomaan liian miettittyä vaikutelmaa. Ilman tuota tyynyä, sisustus olisi paljon tylsempi.

Utuiset sinisen sävyt värittävät tätä makuuhuonetta. Kuva on rajattu kauniisti ja tyynyt on asetettu symmetrisesti. Ilme on yhtenäinen, vaikka suurin osa tyynyistä on erilaisia kuoseiltaan.

Tämän makuuhuoneen sisustus henkii minusta suomalaisuutta. On paljon vaaleaa puuta ja itse kudottuja juttuja. Hyvin ajankohtainen sisustus. Jos osaisin kutoa, meillä olisi varmasti tosi paljon erilaisia kudottuja tyynyjä ja peittoja. Ne ovat todella kauniita!

kuvat: skonahem.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.