Marraskuiset makuuhuoneet

Marraskuun illat ovat hyvin pimeitä. Emme ole vielä saaneet lunta ja märkä asfaltti imee viimeisetkin valon rippeet. Seuraavat sisustukset tuovat minulle mieleen juuri tämän vuodenajan – ajan ennen joulua ja sen tuomaa iloista tunnelmaa.

Tässä makuuhuoneessa on ”loft-henkistä” tunnelmaa. Jakkara on toimittaa rennosti yöpöydän virkaa ja sängyn päälle on heitetty kissatyyny rikkomaan liian miettittyä vaikutelmaa. Ilman tuota tyynyä, sisustus olisi paljon tylsempi.

Utuiset sinisen sävyt värittävät tätä makuuhuonetta. Kuva on rajattu kauniisti ja tyynyt on asetettu symmetrisesti. Ilme on yhtenäinen, vaikka suurin osa tyynyistä on erilaisia kuoseiltaan.

Tämän makuuhuoneen sisustus henkii minusta suomalaisuutta. On paljon vaaleaa puuta ja itse kudottuja juttuja. Hyvin ajankohtainen sisustus. Jos osaisin kutoa, meillä olisi varmasti tosi paljon erilaisia kudottuja tyynyjä ja peittoja. Ne ovat todella kauniita!

kuvat: skonahem.com

JAA
Edellinen artikkeli50-luvulta nykyaikaan
Seuraava artikkeliH&M Home kevät 2012

2 KOMMENTIT

  1. Hienot tunnelmat! Mistähän tuollaisen kissatyynyn sais? Lukeeko se lehdessä? Vai onkohan painettu oman kissan kuvasta?

Comments are closed.