Maskuliininen sisustus

23.6.2014

millaalftan-maskuliininen-sisustus-1

Milla Alftan on toteuttanut kesän Asuntomessuille Jyväskylään upean maskuliinisen sisustuksen omaavan kohteen, jossa on luonnetta, tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Rohkeat kokeilut materiaaleissa astuvat juuri sopivasti esiin, mutta muodostavat kuitenkin rauhallisen ja harmonisen kokonaisuuden.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-7

Keittiö on paitsi tämän kodin ehdoton sydän myös todella upea ja vaikuttava. Sopivastii kiiltävää pintaa, luksusta ja äijämäisyyttä.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-2

Asunnosta löytyy paljon tummia pintoja, joiden vastapainoksi on valittu puisia huonekaluja sekä eläväpintaisia näyttävieä tekstuureita.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-3

Olohuoneen seinältä löytyy ihasteltavaa hifi-diggareille.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-4

Television ääreltä löytyy sikarihuonemaista tunnelmaa. Pääosaa esittävät rouheat nahkatuolit, joiden välissä hauska puinen apupöytä.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-5

Ja kun on kyse miehisestä sisustuksesta niin täytyyhän seinältä löytyä jotain elokuvamaailmastakin. 007 -valaisin tuo tilaan lämpöä, huumoria ja illan tullen myös valoa.

millaalftan-maskuliininen-sisustus-6

Makuuhuoneessa valaistus on tärkeässä roolissa. Vaatekaapin yläuolelta löytyy sopivasti kohdevalaisimet ja yleistunnelmaa tehostavat katosta roikkuvat riippuvalaisimet. Lisää asuntomessukohteista ja Milla Alftanin toteuttamista muista sisustuksista luvassa lähiaikoina.

Kuvat Milla Alftan / alftan.fi ja yit.fi

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.