Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Merihenkinen vintage

Kiiltävät kromiset yksityiskohdat ja maskuliinisuus yhdistettyinä pehmeään sisustustyyliin antaa tilaan mukavaa kontrastia. Käyttämällä mielikuvitusta ja rohkeita ideoita voit saada aikaan mitä mielenkiintoisimman lattiavalaisimen. Yhdistele isoisän vanhoja kaukoputkitelineitä kromisten valonheittimien kanssa. Lisää mausteeksi merihenkistä tarpeistoa ja elementtejä. Kirpputoreilta saatat hyvinkin löytyy ajan patinoimia osia, jolloin lampun hinta ei kipua pilviin.

Kromi ja puu toimivat loistavasti neutraalissa, vaaleassa sisustuksessa. Oletko löytänyt ullakolta tai mökin vajasta vanhan veneruorin. Puhdista ja käsittele se sopivalla puuöljyllä ja aseta vaikkapa lepäämään seinustaa vasten. Pian sinulla on merihenkinen olohuone, jossa voit rentoutua. Lisää aiheesta Restoration Hardware -verkkosivuilta.

Kuvat restorationhardware.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.