Search
Close this search box.

Merinäköalat Espoossa

espoo-soukanranta-1

Tämä moderni ja valoisa erillistalo sijaitsee upealla merinäköalapaikalla Espoon Soukanrannassa. Talon 220 asuinneliötä tarjoavat vähintäänkin riittävät puitteet suuremmankin perheen arkeen. Suuri ulkoterassi on kuin oma olohuone varsinkin kesäaikaan. Kyseinen kohde löytyy listattuna Etuovi.comista.

espoo-soukanranta-2

Yläkerrasta löytyy suuri yhteinen oleskelutila, jonka yhteydessä on myös avonainen keittiö ja ruokailutila. Suuret ikkunat tarjoavat ihasteltavaa melkein joka suuntaan. Moderni valkoinen sisustus saa lämmintä ja kodikasta vastapainoa ikkunoiden takaa avautuvasta luontomaisemasta.

espoo-soukanranta-3

Suuri saareke tarjoaa hyvin tilaa sekä ruokailuun että hengailuun, unohtamatta tietenkään työskentelytasoa kokkaamista varten.

espoo-soukanranta-4

Keittiön toiminnot on integroitu tyylikkäästi kiiltovalkoisten pintojen taakse. Modernia valkoista tehostamaan on lisätty rosteripintoja.

espoo-soukanranta-5

Tilan kaareva katto lisää paitsi huonekorkeutta myös tilantuntua ja antaa olohuoneelle tyylikästä arkkitehtoonista ilmettä.

espoo-soukanranta-6

Valtava terassi tarjoaa puitteet oleskeluun erityisesti kesällä, mutta myös katoksen alle mahtuu istumaan iltoja ja nauttimaan maisemista keväästä pitkälle syksyyn vaikka vähän sateisemmillakin keleillä.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke