Merinäköalat Espoossa

espoo-soukanranta-1

Tämä moderni ja valoisa erillistalo sijaitsee upealla merinäköalapaikalla Espoon Soukanrannassa. Talon 220 asuinneliötä tarjoavat vähintäänkin riittävät puitteet suuremmankin perheen arkeen. Suuri ulkoterassi on kuin oma olohuone varsinkin kesäaikaan. Kyseinen kohde löytyy listattuna Etuovi.comista.

espoo-soukanranta-2

Yläkerrasta löytyy suuri yhteinen oleskelutila, jonka yhteydessä on myös avonainen keittiö ja ruokailutila. Suuret ikkunat tarjoavat ihasteltavaa melkein joka suuntaan. Moderni valkoinen sisustus saa lämmintä ja kodikasta vastapainoa ikkunoiden takaa avautuvasta luontomaisemasta.

espoo-soukanranta-3

Suuri saareke tarjoaa hyvin tilaa sekä ruokailuun että hengailuun, unohtamatta tietenkään työskentelytasoa kokkaamista varten.

espoo-soukanranta-4

Keittiön toiminnot on integroitu tyylikkäästi kiiltovalkoisten pintojen taakse. Modernia valkoista tehostamaan on lisätty rosteripintoja.

espoo-soukanranta-5

Tilan kaareva katto lisää paitsi huonekorkeutta myös tilantuntua ja antaa olohuoneelle tyylikästä arkkitehtoonista ilmettä.

espoo-soukanranta-6

Valtava terassi tarjoaa puitteet oleskeluun erityisesti kesällä, mutta myös katoksen alle mahtuu istumaan iltoja ja nauttimaan maisemista keväästä pitkälle syksyyn vaikka vähän sateisemmillakin keleillä.

Kuvat etuovi.com