Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mesi nojatuoli

Viimeistele olohuoneen tyyli ja viihtyisyys ylellisen pehmeällä nojatuolilla, jossa istuu mielellään pidempäänkin.
Mesi nojatuoli

Mesi nojatuoli on todella houkutteleva ilmestys olohuoneen nurkkauksessa. Tämä buklee-kangasverhoiltu nojatuoli suorastaan kutsuu luokseen ja siinä viihtyy varmasti pidemmänkin lukuhetken ajan. Kaareva muotoilu ja muhkea istuinosa yhdistettynä minimalistisen tyylikkääseen metallirunkoon tekee Mesi nojatuolista kauniin sisustuselementin. Vaakaompelein viimeistelty verhoilu viimeistelee tuolin ilmeen. Myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nojatuoli on yksi olohuoneen suurimmista sisustuselementeistä, joten sen valintaan ja muotoiluun kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota.
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.