Metallinhohtoa valaisimiin

Kromin kiilto ja metallinhohto tuo valaisimeen tyyliä ja voimakasta kontrastia, joka toimii vastapainona lähes kaikille materiaaleille ja väreille. Kun valitset tilaan kuvassa näkyvän kaltaisia kiiltäviä valaisimia, kannattaa samaa kromimaista kiiltoa haalia myös tilan muihin yksityiskohtiin. Näin valaisin yhdistyy paremmin kokonaisuuteen eikä turhan irtonaiselta sisustuselementiltä. Ellos -verkkokaupasta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja niin pöytä-, lattia- kuin kattovalaisimistakin. Monet esimerkin mallit ovat saatavilla myös muun kuin metallin värisinä.

Kuvat ellos.fi

Jaa tämä juttu:
Mustat valaisimet tuovat kontrastia sisustukseen
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson