Miellyttävän kevyt ja valoisa sisustus

15.8.2015

valoisa-kevyt-sisustus-1

Skandinaavisessa vaaleassa ja harmonisen rauhallisessa sisustustyylissä tunnelmaa ja kotoisuutta saa nostettua koriste-esineillä, valaisimilla ja tekstiileillä. Vaikka värimaailma sisustuksessa olisikin rajautunut pääosin valkoisen, harmaan, mustan ja puun ruskean sävyihin saa kokonaisuudesta helposti eloisan käyttämällä erilaisia materiaaleja sekä niissä esiintyviä tekstuureita.

valoisa-kevyt-sisustus-2

Kiiltoa, mattaa, linjakkuutta ja herkullisia yksityiskohtia sisältävä sisustus pitää keraa katseen useaan paikkaan. Kun huonekalujen, taulukehysten ja esineiden muodot rakentavat kokonaisvaltaisen ilmeen tulee asioita tarkasteltua useasta eri näkökulmasta.

valoisa-kevyt-sisustus-3

Ripottele samaa väriä useampaan paikkaan, älä kasaa kaikkia samaan osaan sisustusta. Mitä tulee seinillä oleviin julistetauluihin niin niiden osalta kannattaa suosia samaa tyyliä ja/tai värikarttaa. Esimerkiksi samalla tekniikalla toteutetut maalaukset tai printit näyttävät huomattavasti tarkemmin harkituilta.

valoisa-kevyt-sisustus-4

Ruokapöydän äärestä voi löytyä erilaisia tuoleja. Koristeiden ei tarvitse olla itsestään selvyyksiä; rennosti seinustaa vasten nojaava tyhjä taulukehys jättää huomattavasti enemmän tilaa mielikuvitukselle.

valoisa-kevyt-sisustus-5valoisa-kevyt-sisustus-6

Kattovalaisimet ovat elementteinä melko hallitsevia. Niinpä niissäkin samojen värien, materiaalien ja tunnelmien käyttäminen loihtii koko sisustusta silmällä pitäen paljon näyttävämmän paketin.

valoisa-kevyt-sisustus-7

Yksinkertaisessa ja minimalistisessa tyylissä puu ja luonnonläheisyys tuovat lämmintä tunnelmaa ja aitoutta tilaan.

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.