Search
Close this search box.

Miten sisustaisit tämän tilan?

Asunnonvälittäjien sivuilla löytyy kuvia enemmän tai vähemmän kauniisti sisustetuista kodeista ja tiloista. Tyhjän tilan kuvitteleminen omaksi kodiksi tai työtilaksi on helposti hyvin haastavaa, mutta toisaalta huono sisustus saattaa myös pilata onnistuneen ensivaikutelman syntymisen. Kuvassa idyllinen n. 70 neliömetrin suuruinen liiketila, vaikka kyllähän tässä voisi ihan asuakin.

Vaalea pohjaa tekee tilasta valoisan ja toimii hyvänä peruspohjana sisustukselle. Lautamainen katto toimii luontevana vastapainona muuten steriilille valkoiselle värille.

Kierreportaikko on kauniisti tyylitelty eikä wc-tilassakaan ole ensinäkemällä mitää valittamista. Pieni koristeellisuus on samalla kunnioitus rakennuksen ikää ja ulkopuolista ilmettä kohtaan.

Yläkerrasta löytyy vielä muutama neliö lisää, jonka voisi käyttää tässä tapauksessa vaikkapa toimisto-osana ja näin alakertaan jäisi myymälälle oma selkeä tilansa. Heräsikö kommentteja tai ideoita, miten lähtisit sisustamaan tätä tilaa ja tykkäätkö yleensäkin tutustua asuntoihin tyhjänä vai valmiiksi kalustettuina. Kommentoikaa ja kertokaa ideoita mitä tämä tila herättää? Lisää kuvia kohteesta voit katsoa ESNY -verkkosivuilta.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke