Miten sisustaisit tämän tilan?

Asunnonvälittäjien sivuilla löytyy kuvia enemmän tai vähemmän kauniisti sisustetuista kodeista ja tiloista. Tyhjän tilan kuvitteleminen omaksi kodiksi tai työtilaksi on helposti hyvin haastavaa, mutta toisaalta huono sisustus saattaa myös pilata onnistuneen ensivaikutelman syntymisen. Kuvassa idyllinen n. 70 neliömetrin suuruinen liiketila, vaikka kyllähän tässä voisi ihan asuakin.

Vaalea pohjaa tekee tilasta valoisan ja toimii hyvänä peruspohjana sisustukselle. Lautamainen katto toimii luontevana vastapainona muuten steriilille valkoiselle värille.

Kierreportaikko on kauniisti tyylitelty eikä wc-tilassakaan ole ensinäkemällä mitää valittamista. Pieni koristeellisuus on samalla kunnioitus rakennuksen ikää ja ulkopuolista ilmettä kohtaan.

Yläkerrasta löytyy vielä muutama neliö lisää, jonka voisi käyttää tässä tapauksessa vaikkapa toimisto-osana ja näin alakertaan jäisi myymälälle oma selkeä tilansa. Heräsikö kommentteja tai ideoita, miten lähtisit sisustamaan tätä tilaa ja tykkäätkö yleensäkin tutustua asuntoihin tyhjänä vai valmiiksi kalustettuina. Kommentoikaa ja kertokaa ideoita mitä tämä tila herättää? Lisää kuvia kohteesta voit katsoa ESNY -verkkosivuilta.

Kuvat esny.se

2 KOMMENTIT

  1. Voisin asua tuolla, ihana. Sisustaisin raikkaasti: valkoisen lisäksi mustalla ja mausteeksi punaista ja ehkä oranssia ja omenanvihreää. Lattian ehkä maalaisin shakkiruutuiseksi ja muutaman parrun ja palkin vetäisin mustaksi. Sohva olisi pehmeä ja valkoinen, muut huonekalut tummaa patinoitunutta puuta romuromantiikkaa.

  2. Jos tuossa olisi liikkeeni niin sisustaisin sen kodinomaisesti (liikkeeni olisi siis sisustukseen liittyvä) ja rennosti. Jos se olisi kotini, luutavasti tyyli olisi minimalistista, modernia ja selkeää. Kelim-tyyppinen matto ja kevyt sohva/sohvaryhmä esim. daybed. Muutama hillitty viherkasvi.

Comments are closed.