Moderni koti kääriytyy mustavalkoiseen

moderni-koti-mustavalkoinen

Katutasoon sijoittuva 66 neliöinen kolmio tarjoaa modernit puitteet viihtyisään asumiseen vaikkapa pienelle perheelle. Musta ja valkoinen keskustelevat hallitusti keskenään tässä tyylikkäästi sisustetussa kodissa, joka löytyy myynnistä Bo LKV:lta. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat kompaktin mutta viihtyisän oleskelutilan antaen samalla tilaa asunnon muille huoneille.

moderni-koti-mustavalkoinen-olohuone

Pyöreä pöytä toimii mainiosti keittiön vieressä ja sen ympärille mahtuu useampikin ruokailija. Saareke on kooltaan sopivan pieni, mutta tarjoaa kuitenkin hyvin aina tarpeellista työskentelytilaa. Korotus saarekkeen seinässä olohuoneen puolelle toimii mainiona näköesteenä.

moderni-koti-mustavalkoinen-sisustus

Mustat kalusteet tuovat valkoiseen yleispohjaan voimakkaan kontrastin, joka täydentyy sisustuksen pienistä yksityiskohdista.

moderni-koti-mustavalkoinen-makuuhuone moderni-koti-mustavalkoinen-kylpyhuone

Myös kylpyhuoneen puolella tyyli noudattelee modernia mustavalkoista tyyliä. Tilaan on saatu mahtumaan myös tunnelmallinen ja tummanpuhuva sauna.

moderni-koti-mustavalkoinen-sauna moderni-koti-mustavalkoinen-terassi

Kokonaisen kruunaa kerrostaloasumiselle harvinaisen tilava oma terassipiha.

Kuvat bolkv.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.