Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Moderni koti meren rannalla Naantalissa

talo-naantali-meren-rannalla

Naantalissa aivan meren rannalla sijaitsee upea moderni puutalo, joka sulautuu kauniisti ympäröivään luontoon. Lämpimän sävyisellä sisustuskivellä sekä arvokkaalla ja arkkitehtien suosimalla siperian lehtikuusella toteutettu ulkoverhoilu antaa kodille elegantin ja ajattoman ilmeen. Tämä 158 neliön kokoinen arkkitehdin suunnittelema koti on myynnissä Bo LKV -sivuilla.

moderni-sisustus-valkoinen-ja-puu

Myös sisätiloissa vallitsee luonnonläheinen tunnelma. Kaunis parkettilattia yhdistyy puisten pintojen kanssa, joille pehmeän kontrastin antaa modernit valkoiset seinä- ja kattopinnat. Eteisessä huomion kiinnittää näyttävä portaikko sekä tilan avara ja valoisa tunnelma.

moderni-olohuone-puu-valkoinen

Vino katto tekee olohuoneesta entistä avaramman. Isot ikkunat tulvivat paitsi luonnonvaloa asuntoon, avaavat myös täydelliset näkymät ympäröivään luontoon.

keittio-valkoinen-puu

Keittiön perältä löytyy hyvin tilaa ruokapöydälle.

olohuone-isot-ikkunat

Upeista näkymistä voit nauttia suoraan olohuoneesta tai rakennusta kiertävältä suurelta terassilta.

oleskelutila-takka

Alakerrassa sijaitsevasta takkahuoneesta pääset myös suoraan nauttimaan ulkoilmasta tilavalle terassille.

makuuhuone-maisemanakyma

Tässä makuuhuoneessa kelpaa herätä uuteen päivään. Ikkuna avaa upeat maisemat suoraan luontoon.

moderni-kylpyhuone-ja-sauna

Tyylikäs kylpyhuone saunan kera viimeistelee tämän upean asunnon sisustuksen, joka noudattelee tilasta toiseen samaa eleganttia ja ajatonta linjaa.

puutalo-arkkitehtuuriavara-piha

Avoin pihapiiri rajautuu jylhään kallioon muodostaen talolle ikään kuin takaseinän. Jos kaipaat elämää luonnon rauhassa ja haluat päästä nauttimaan meren syleilystä, kannattaa kurkistaa tämän mahtavan kodin tarkempaan esittelyyn.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.