Moderni koti meren rannalla Naantalissa

29.10.2015

talo-naantali-meren-rannalla

Naantalissa aivan meren rannalla sijaitsee upea moderni puutalo, joka sulautuu kauniisti ympäröivään luontoon. Lämpimän sävyisellä sisustuskivellä sekä arvokkaalla ja arkkitehtien suosimalla siperian lehtikuusella toteutettu ulkoverhoilu antaa kodille elegantin ja ajattoman ilmeen. Tämä 158 neliön kokoinen arkkitehdin suunnittelema koti on myynnissä Bo LKV -sivuilla.

moderni-sisustus-valkoinen-ja-puu

Myös sisätiloissa vallitsee luonnonläheinen tunnelma. Kaunis parkettilattia yhdistyy puisten pintojen kanssa, joille pehmeän kontrastin antaa modernit valkoiset seinä- ja kattopinnat. Eteisessä huomion kiinnittää näyttävä portaikko sekä tilan avara ja valoisa tunnelma.

moderni-olohuone-puu-valkoinen

Vino katto tekee olohuoneesta entistä avaramman. Isot ikkunat tulvivat paitsi luonnonvaloa asuntoon, avaavat myös täydelliset näkymät ympäröivään luontoon.

keittio-valkoinen-puu

Keittiön perältä löytyy hyvin tilaa ruokapöydälle.

olohuone-isot-ikkunat

Upeista näkymistä voit nauttia suoraan olohuoneesta tai rakennusta kiertävältä suurelta terassilta.

oleskelutila-takka

Alakerrassa sijaitsevasta takkahuoneesta pääset myös suoraan nauttimaan ulkoilmasta tilavalle terassille.

makuuhuone-maisemanakyma

Tässä makuuhuoneessa kelpaa herätä uuteen päivään. Ikkuna avaa upeat maisemat suoraan luontoon.

moderni-kylpyhuone-ja-sauna

Tyylikäs kylpyhuone saunan kera viimeistelee tämän upean asunnon sisustuksen, joka noudattelee tilasta toiseen samaa eleganttia ja ajatonta linjaa.

puutalo-arkkitehtuuriavara-piha

Avoin pihapiiri rajautuu jylhään kallioon muodostaen talolle ikään kuin takaseinän. Jos kaipaat elämää luonnon rauhassa ja haluat päästä nauttimaan meren syleilystä, kannattaa kurkistaa tämän mahtavan kodin tarkempaan esittelyyn.

Kuvat bolkv.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.