Search
Close this search box.

Moderni koti Oulussa

asuntooulu1

Tämä Etuovi.com palvelussa myynnissä oleva moderni koti sijaitsee Oulussa. Mustavalkoisen yleisilmeen tahdittama sisustustyyli on melko pelkistettyä. Kokonaisuutta piristää muutamat rohkeat yksityiskohdat.

asuntooulu2

Olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön keskellä sijaitsevaa takkaa vartioi haarniskapatsas. Se on ehdoton katseenvangitsija ja saa varmasti keskustelua aikaan. Läpi tilan kulkeva luonnonvalkoinen laattalattia pehmentää muuten mustavalkoista väriteemaa.

asuntooulu3

Keittiössä kiiltopintainen valkoinen hallitsee kalusteita, joihin on integroitu kaikki tarvittava. Taustalla graafinen mustaharmaa tapetti sekä mustat yläkaapit tuovat tilaan mukavaa ryhtiä. Huomaa myös pehmeä ympärymatto tilan keskellä.

asuntooulu4

Olohuoneen nurkkauksesta löytyy tilaa sekä sohvalla löhöilyyn että nojatuolilla istuskeluun. Television katselun lomassa voit pyörähtää toiseen suuntaan ja ihastelle takassa loimuavaa tulta.

asuntooulu5

Dramaattinen, mutta tunnelmallinen tumma on vallannat kylpyhuoneen. Taustalla lasi-ikkunoista näkyvä sauna on näyttävää tummaa puuta.

asuntooulu6

Hieman hopeisenakin kiiltävä tumma seinälaatta huokuu ripauksen luksusta. Suihkujen keskeltä löytyy käytännölliset seinään upotetut hyllytasot pesuaineille.

asuntooulu7

Talon toisessa kylpyhuoneessa on amme hemmotteluhetkiä varten. Lisää kodista voit katsoa Etusivu.com verkkosivuilta.

Kuvat etusivu.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke