Moderni koti Oulussa

asuntooulu1

Tämä Etuovi.com palvelussa myynnissä oleva moderni koti sijaitsee Oulussa. Mustavalkoisen yleisilmeen tahdittama sisustustyyli on melko pelkistettyä. Kokonaisuutta piristää muutamat rohkeat yksityiskohdat.

asuntooulu2

Olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön keskellä sijaitsevaa takkaa vartioi haarniskapatsas. Se on ehdoton katseenvangitsija ja saa varmasti keskustelua aikaan. Läpi tilan kulkeva luonnonvalkoinen laattalattia pehmentää muuten mustavalkoista väriteemaa.

asuntooulu3

Keittiössä kiiltopintainen valkoinen hallitsee kalusteita, joihin on integroitu kaikki tarvittava. Taustalla graafinen mustaharmaa tapetti sekä mustat yläkaapit tuovat tilaan mukavaa ryhtiä. Huomaa myös pehmeä ympärymatto tilan keskellä.

asuntooulu4

Olohuoneen nurkkauksesta löytyy tilaa sekä sohvalla löhöilyyn että nojatuolilla istuskeluun. Television katselun lomassa voit pyörähtää toiseen suuntaan ja ihastelle takassa loimuavaa tulta.

asuntooulu5

Dramaattinen, mutta tunnelmallinen tumma on vallannat kylpyhuoneen. Taustalla lasi-ikkunoista näkyvä sauna on näyttävää tummaa puuta.

asuntooulu6

Hieman hopeisenakin kiiltävä tumma seinälaatta huokuu ripauksen luksusta. Suihkujen keskeltä löytyy käytännölliset seinään upotetut hyllytasot pesuaineille.

asuntooulu7

Talon toisessa kylpyhuoneessa on amme hemmotteluhetkiä varten. Lisää kodista voit katsoa Etusivu.com verkkosivuilta.

Kuvat etusivu.com

2 KOMMENTIT

  1. Mikä mahtaa olla tuo kylppärin seinissä oleva laatta? Mistä ostettu? Ollaan haeskeltu jotain tuollaista laattaa omaan projektiin.

  2. Älytöntä laittaa kalliita materiaaleja ja pilata kokonaisuus. Pesuhuone ehkä paras esimerkki. Valkoinen ikkuna tummalla seinällä ja listojakaan ei ole kehdattu jiirata kunnolla.

Comments are closed.