Moderni mustavalkoinen sisustus

olohuone-modern-mustavalkoinen-sisustus

Parhailta paikoilta Helsingin keskustasta löytyy tyylikkäästi remontoitu kaupunkiasunto, jonka tyylikäs mustavalkoisen moderni sisustus kätkee itseensä monia upeita yksityiskohtia. Lämpöä sisustukseen tuo tyylikäs seinään kiinnitetty takka. Kodin myyntiä hoitaa Arvoasunnot.

ruokailutila-modern-mustavalkoinen-sisustus

Ruokapöydän yläpuolella tyyliä ja tunnelmaa luo valkoisten riippuvalaisimien ryhmittymä, jotka eri tasoissa tuovat sisustukseen mielenkiintoisen elementin.

keittio-modern-mustavalkoinen-sisustus

Minimalistinen valkoinen keittiö hehkuu modernia ilmettä integroituine keittiölaitteineen.

makuuhuone-modern-mustavalkoinen-sisustus

Makuuhuoneeseen romantiikka ja ilmeikkyyttä tuovat vaaleansiniseksi maalatut seinät sekä upeasti kiiltävä sänky.

kylpyhuone-modern-mustavalkoinen-sisustus

Kylpyhuoneen ja saunan mustavalkoinen värimaailma tarjoaa tyylikkäät puitteet, ja tunnelma korostuu erityisesti tumman saunan puolella.

sauna-modern-mustavalkoinen-sisustus wc-modern-mustavalkoinen-sisustus

Vessassa persoonallisuutta tuo tumma takaseinä, johon on upotettu käytännöllinen seinä kylpypyyhkeille ja muille tarvikkeille.

Kuvat arvoasunnot.fi

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.