Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Moderni mustavalkoinen sisustus

keittio-mustavalkoinen-koti

Tämä Oulussa sijaitseva näyttävä ja moderni omakotitalo kätkee sisälleen tyylikkään mustavalkoisen sisustusmaailmaan. Talon avara alakerta tarjoaa viihtyisät puitteet yhteiseloon ja olohuoneen suuri huonekorkeus korostaa upeasti tilan valoisuutta. Laadukkaat materiaalivalinnat ja tyylikäs viimeistely antavat sisustajalle loistavan lähtökohdan. Kohde löytyy myynnistä Aurea LKV -sivuilta.

keittiosaareke-mustavalkoinen-koti

Valkoinen saareke keittiössä tuo tarpeellista työskentelytasoa tarjoten samalla hyvän paikan nauttia pikainen lounas tai kupillinen kahvia tyylikkäiltä valkoisilta Hayn Hee baarituoleilta. Artekin krominen Aalto Golden Bell riippuvalaisin antaa vielä viimeisen silauksen saarekkeen ilmeelle.

keittiokoneet-mustavalkoinen-koti

Veitset pysyvät nätisti paikoillaan magneettisen veitsitelineen avulla. Tummanpuhuvan tyylin viimeistelevät musta leivänpaahdin ja saippuapullo.

olohuone-sisustus-mustavalkoinen-koti

Portaat yläkertaan löytyvät tilan keskiosalta. Se toimii samalla tilanjakajana olohuoneen, keittiön ja eteisen välillä.

ruokapoyta-mustavalkoinen-koti

Tällä hetkellä suuressa suosiossa olevat riippulamppuvalaisimet luovat valoa ja lämpöä tilaan. Tarpeen tullen tilaan on helppo myös hankkia lisää samanlaisia valoja tai vaihtaa niiden väriä tai itse lamppua ajankohdan ja juhlan mukaan.

sohvaryhma-mustavalkoinen-koti

Olohuoneen istuinryhmä muodostuu  sohvasta ja erilaisista nojatuoleista.

olohuone-mustavalkoinen-koti

Melkein koko tilan levyinen ikkuna tarjoaa upeat näkymät omalle terassille ja takapihalle. Näin ulkona näkyvä maisema yhdistyy samalla osaksi sisustusta.

makuuhuon-mustavalkoinen-koti

Makuuhuoneessa pyöreä ja elegantti valkoinen riippuvalaisin tuo tilana pehmeää valoa ja tunnelmaa. Yöpöytinä toimivat käytännölliset Kartellin Componibili säilytyskalusteet.

meikkauspoyta-mustavalkoinen-koti

Makuuhuoneen kulman takaa löytyy sopivasti paikka meikkauspöydälle. Täältä pääsee myös kätevästi suoraan pesu- ja saunatiloihin.

pukeutumistila-mustavalkoinen-koti

Pukeutumishuoneesta löytyy myös mainiot säilytystilat vaatteille. Huomaa myös pääsy suoraan terassille, minkä ansiosta tilaan tulvii mukavasti luonnonvaloa.

eteinen-mustavalkoinen-koti

Eteisessä ulkovaatteet kätkeytyvät valkokiiltoisten liukuovien taakse. Ja aina tarpeellinen istumapaikka löytyy Vitran Eames DSW tuolilta.

sauna-mustavalkoinen-koti

Ja vastapainona kaikelle kiiltävälle valkoiselle toimii tunnelmallinen tummansävyinen sauna. Lisätietoja kohteesta voit katsoa sen myyntisivulta.

Kuvat aurealkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.