Search
Close this search box.

Moderni sisustus ja koti merinäköalalla

moderni-valkoinen-sisustus-keittiosaareke

Kolmeen kerrokseen jakautuva hulppea koti merinäköalojen kera on vastaus monen suuresta kodista haaveilevan toiveisiin. Tämä julkisivuremonttia vielä kaipaava, modernin valkoisen sisustuspohjan kätkevä luksuskoti löytyy Bo LKV:n listoilta.

moderni-valkoinen-sisustus-keittio

Laadukkaat materiaalit ja kiiltävät pinnat saattelevat avoimeen keittiöön, joka muodostuu pitkälti suuren saarekkeen ympärille. Kodinkoneet sijaitsevat takaseinällä ja tiskialtaat sekä levytasot saarekkeessa. Keittiötä vastapäätä avautuu huikea maisema suurien lasi-ikkunoiden takaa, joka tuo valoa avoimeen ruokailutilaan.

moderni-valkoinen-sisustus-kiiltoa

Ruokapöydän yllä pyöreä Kartell FL/Y riippuvalaisin yhdistyy hauskasti seinän pyöreän ikkunan kanssa.

moderni-valkoinen-sisustus-ruokailutila

Portaiden lasikaiteet, valkoinen laattalattia ja kivitasot luovat täydellisen modernin ilmeen ja antavat sisustajalle mahdollisuuksia toteuttaa kaiken ympärille omia kokonaisuuksiaan sekä värien että materiaalien puitteissa.

moderni-valkoinen-sisustus-oleskelutila

Ylemmästä kerroksesta makuuhuoneen vierestä löytyy viihtyisä oleskelunurkkaus, jossa voi loikoilun ohessa nauttia ikkunoista avautuvista merimaisemista, joka värikkyydellään tuo energiaa ja loistoa tilaan.

moderni-valkoinen-sisustus-nakymat moderni-valkoinen-sisustus-makuuhuone

Lasiset liukuovet johdattavat makuuhuoneesta omalle parvekkeelle. Täällä kelpaa herätä uuteen aamuun. Makuuhuoneesta pääsee myös erilliseen pukeutumishuoneeseen sekä sieltä erilliseen kylpyhuoneeseen.

moderni-valkoinen-sisustus-pukeutumishuone moderni-valkoinen-sisustus-saunaosasto

Saunaosaston upea tyyli syntyy tummanharmaista laatoista sekä puun kauniista sävyistä. Saunan upea panelointi antaa viimeistellyn ja ylellisen ilmeen, säilyttäen kuitenkin saunan oman arvokkuuden ja maanläheisyyden.

moderni-valkoinen-sisustus-sauna moderni-valkoinen-sisustus-huonekorkeus

Suuri huonekorkeus tuo ilmavuutta tilojen välille. Valkoinen värimaailma peruspohjana antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia ja korostaa lähtökohtaisesti kodin modernia tunnelmaa.

moderni-valkoinen-sisustus-eteinen

Huikea kohde, joka on varmasti vastaus monen unelmien kotiin. Tarkemmin kotiin voit tutustua täällä.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke