Moderni sisustus ja koti merinäköalalla

moderni-valkoinen-sisustus-keittiosaareke

Kolmeen kerrokseen jakautuva hulppea koti merinäköalojen kera on vastaus monen suuresta kodista haaveilevan toiveisiin. Tämä julkisivuremonttia vielä kaipaava, modernin valkoisen sisustuspohjan kätkevä luksuskoti löytyy Bo LKV:n listoilta.

moderni-valkoinen-sisustus-keittio

Laadukkaat materiaalit ja kiiltävät pinnat saattelevat avoimeen keittiöön, joka muodostuu pitkälti suuren saarekkeen ympärille. Kodinkoneet sijaitsevat takaseinällä ja tiskialtaat sekä levytasot saarekkeessa. Keittiötä vastapäätä avautuu huikea maisema suurien lasi-ikkunoiden takaa, joka tuo valoa avoimeen ruokailutilaan.

moderni-valkoinen-sisustus-kiiltoa

Ruokapöydän yllä pyöreä Kartell FL/Y riippuvalaisin yhdistyy hauskasti seinän pyöreän ikkunan kanssa.

moderni-valkoinen-sisustus-ruokailutila

Portaiden lasikaiteet, valkoinen laattalattia ja kivitasot luovat täydellisen modernin ilmeen ja antavat sisustajalle mahdollisuuksia toteuttaa kaiken ympärille omia kokonaisuuksiaan sekä värien että materiaalien puitteissa.

moderni-valkoinen-sisustus-oleskelutila

Ylemmästä kerroksesta makuuhuoneen vierestä löytyy viihtyisä oleskelunurkkaus, jossa voi loikoilun ohessa nauttia ikkunoista avautuvista merimaisemista, joka värikkyydellään tuo energiaa ja loistoa tilaan.

moderni-valkoinen-sisustus-nakymat moderni-valkoinen-sisustus-makuuhuone

Lasiset liukuovet johdattavat makuuhuoneesta omalle parvekkeelle. Täällä kelpaa herätä uuteen aamuun. Makuuhuoneesta pääsee myös erilliseen pukeutumishuoneeseen sekä sieltä erilliseen kylpyhuoneeseen.

moderni-valkoinen-sisustus-pukeutumishuone moderni-valkoinen-sisustus-saunaosasto

Saunaosaston upea tyyli syntyy tummanharmaista laatoista sekä puun kauniista sävyistä. Saunan upea panelointi antaa viimeistellyn ja ylellisen ilmeen, säilyttäen kuitenkin saunan oman arvokkuuden ja maanläheisyyden.

moderni-valkoinen-sisustus-sauna moderni-valkoinen-sisustus-huonekorkeus

Suuri huonekorkeus tuo ilmavuutta tilojen välille. Valkoinen värimaailma peruspohjana antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia ja korostaa lähtökohtaisesti kodin modernia tunnelmaa.

moderni-valkoinen-sisustus-eteinen

Huikea kohde, joka on varmasti vastaus monen unelmien kotiin. Tarkemmin kotiin voit tutustua täällä.

Kuvat bolkv.fi

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.