Moderni sisustus ja paljon neliöitä

moderni-sisustus-olohuone

Göteborgissa sijaitseva kauniin modernisti sisustettu 232 neliön koti tarjoaa ihasteltavaa hillittyyn aikuiseen makuun. Rauhallinen ja harmoninen värimaailma yhdessä 3-metrisen huonekorkeuden kanssa luo tiloista ja huoneista näyttävät ja eksklusiiviset. Kohde löytyy myynnistä Ahre -sivuilta.

moderni-sisustus-takka

Tilavan 74 neliöisen olohuoneen kruunaa tilan perällä oleva leveä avotakka sekä sen molemminpuolin lattiasta kattoon ulottuvat hyllyköt.

moderni-sisustus-olohuone-takka

Koko asunnon levyinen lasinen päätyseinä tarjoaa paitsi huikeat näkymät luontoon myös paljon valoa sisätiloihin, tehden luonnosta samalla osan sisustusta.

moderni-sisustus-olohuone-yksityiskohdat

Väliseinien struktuuripinnat ja lämpimät beigen sävyt tuovat kauniita yksityiskohtia tähän tilavaan kotiin. Olohuoneen toisesta päästä löytyvät keittiö ja ruokailutila.

moderni-sisustus-ruokailutila

Ruokapöytä sijaitsee kätevästi heti keittiön vieressä, ja kun neliöitä löytyy näinkin paljon ei keittiötilastakaan ole tarvinnut tinkiä.

moderni-sisustus-keittio

Avohyllyillä sijaitsevat astiat ja koriste-esineet antavat keittiölle kauniin viimeistellyn ilmeen ja näin ihailemaan pääsee muutakin kuin puhtaita tyhjiä pöytätasoja.

moderni-sisustus-parveke

Leveä parveketerassi tarjoaa vaihtoehtoisen paikan illallisen nauttimiseen ainakin kesäaikaan. Kätevät liukuovet helpottavat liikennet sisä- ja ulkotilojen välillä, vaikka iltaa olisi viettämässä isompikin seurue.

moderni-sisustus-makuuhuone

Makuuhuoneeseen on tuotu romanttista ja hempeää valkoista  suurella matolla ja valkoisilla valoverhoilla.

moderni-sisustus-pukeutumishuone

Koska kyseessä on eksklusiivinen asunto, löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä tietysti oma vaate/pukeutumishuone.

moderni-sisustus-kylpyhuone

Makuuhuoneen yhteydestä löytyy myös ylellisesti sisustettu kylpyhuone.

moderni-sisustus-eteinen

Eteistilassa vallitsee ihanan rauhallinen tunnelma. Se toivottaa lämpimästi tervetulleeksi ja sanelee heti alkumetreiltä kodin sisustyksen modernin ja tyylikkään sisustustyylin. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Kuvat ahre.se