Moderni sisustus ja paljon neliöitä

moderni-sisustus-olohuone

Göteborgissa sijaitseva kauniin modernisti sisustettu 232 neliön koti tarjoaa ihasteltavaa hillittyyn aikuiseen makuun. Rauhallinen ja harmoninen värimaailma yhdessä 3-metrisen huonekorkeuden kanssa luo tiloista ja huoneista näyttävät ja eksklusiiviset. Kohde löytyy myynnistä Ahre -sivuilta.

moderni-sisustus-takka

Tilavan 74 neliöisen olohuoneen kruunaa tilan perällä oleva leveä avotakka sekä sen molemminpuolin lattiasta kattoon ulottuvat hyllyköt.

moderni-sisustus-olohuone-takka

Koko asunnon levyinen lasinen päätyseinä tarjoaa paitsi huikeat näkymät luontoon myös paljon valoa sisätiloihin, tehden luonnosta samalla osan sisustusta.

moderni-sisustus-olohuone-yksityiskohdat

Väliseinien struktuuripinnat ja lämpimät beigen sävyt tuovat kauniita yksityiskohtia tähän tilavaan kotiin. Olohuoneen toisesta päästä löytyvät keittiö ja ruokailutila.

moderni-sisustus-ruokailutila

Ruokapöytä sijaitsee kätevästi heti keittiön vieressä, ja kun neliöitä löytyy näinkin paljon ei keittiötilastakaan ole tarvinnut tinkiä.

moderni-sisustus-keittio

Avohyllyillä sijaitsevat astiat ja koriste-esineet antavat keittiölle kauniin viimeistellyn ilmeen ja näin ihailemaan pääsee muutakin kuin puhtaita tyhjiä pöytätasoja.

moderni-sisustus-parveke

Leveä parveketerassi tarjoaa vaihtoehtoisen paikan illallisen nauttimiseen ainakin kesäaikaan. Kätevät liukuovet helpottavat liikennet sisä- ja ulkotilojen välillä, vaikka iltaa olisi viettämässä isompikin seurue.

moderni-sisustus-makuuhuone

Makuuhuoneeseen on tuotu romanttista ja hempeää valkoista  suurella matolla ja valkoisilla valoverhoilla.

moderni-sisustus-pukeutumishuone

Koska kyseessä on eksklusiivinen asunto, löytyy päämakuuhuoneen yhteydestä tietysti oma vaate/pukeutumishuone.

moderni-sisustus-kylpyhuone

Makuuhuoneen yhteydestä löytyy myös ylellisesti sisustettu kylpyhuone.

moderni-sisustus-eteinen

Eteistilassa vallitsee ihanan rauhallinen tunnelma. Se toivottaa lämpimästi tervetulleeksi ja sanelee heti alkumetreiltä kodin sisustyksen modernin ja tyylikkään sisustustyylin. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Kuvat ahre.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson