Moderni ullakkohuoneisto parvella ja kattoikkunalla

28.6.2015

moderni-ullakkohuoneisto-1

Ullakkohuoneiston parhaita puolia on sen yksilölliset muodot ja poikkeavat rakenteelliset piirteet. Vinokatoissa seikkailevat puuhirret, tilojen ilmavuus ja usein suuri huonekorkeus antavat sisustajalle paljon mahdollisuuksia. Tämä Alvhem -sivuilla myynnissä oleva kohde sijaitsee Göteborgissa ja pitää sisällän 59 neliötä sekä upean kattoikkunan, josta pääsee ihailemaan kaupungin yläilmoja.

moderni-ullakkohuoneisto-2

Moderni mustavalkoinen sisustus saa pientä lisäsäyvä harmaasta ja kalusteissa käytetyistä eri materiaaleista.

moderni-ullakkohuoneisto-3

Pitkä seinävalaisin on omiaan tilan muodot huomioiden. Se on myös helppo suunnata sinne missä valoa eniten tarvitaan.

moderni-ullakkohuoneisto-4

Mustaksi maalatut kattoparrut yhdistyvät näyttävästi lattian sekä ruokapöydän takana näkyvän kaminamaisen takan kanssa.

moderni-ullakkohuoneisto-5

Seinien ja huoneiden rakenteiden muodostuessa näin poikkeavalla tavalla moderni mustavalkoinen värimaailma ei suinkaan näytä liian tylsältä vaan näyttävät yksityiskohdat, puuparrut ja seinien muodot muodostavat mieleenkintoisen lisän sisustukseen.

moderni-ullakkohuoneisto-6

Mustavalkoista värimaailmaa rytmittää seinälle kehyksiin sijoitetut mustavalkoiset printit.

moderni-ullakkohuoneisto-7

Keittiö jatkaa pelkistettyä ja modernia linjaa. Hauskan yksityiskohdan tilan mustalkoiseen ilmeeseen tuo House Doctorin graafinen Block matto.

moderni-ullakkohuoneisto-8

Asunnon huikein juttu on kuitenkin parviratkaisu, jonka alle jäävän makuuhuoneen yläpuolelle syntyy hyvä pieni työskentelytila. Muutama askelma ylempänä pääset haukkaamaan raitista ilmaa ja ihailemaan kattotasosta avautua maisemia kaupungin kattojen ylle.

moderni-ullakkohuoneisto-9 moderni-ullakkohuoneisto-10

Umpinaisten kaappien sijaan säilytystilaan on tuotu ilmavuutta kattoon ripustetulla tangolla, jossa vaatteet pääsevät paitsi upeasti esiin, ne ovat myös helposti valittavissa. Näin vaatteet muodostuvat samalla hauskaksi osaksi sisustusta omalla värimaialmallaan.

Kuvat alvhemmakleri.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.