Search
Close this search box.

Moderni ullakkohuoneisto parvella ja kattoikkunalla

moderni-ullakkohuoneisto-1

Ullakkohuoneiston parhaita puolia on sen yksilölliset muodot ja poikkeavat rakenteelliset piirteet. Vinokatoissa seikkailevat puuhirret, tilojen ilmavuus ja usein suuri huonekorkeus antavat sisustajalle paljon mahdollisuuksia. Tämä Alvhem -sivuilla myynnissä oleva kohde sijaitsee Göteborgissa ja pitää sisällän 59 neliötä sekä upean kattoikkunan, josta pääsee ihailemaan kaupungin yläilmoja.

moderni-ullakkohuoneisto-2

Moderni mustavalkoinen sisustus saa pientä lisäsäyvä harmaasta ja kalusteissa käytetyistä eri materiaaleista.

moderni-ullakkohuoneisto-3

Pitkä seinävalaisin on omiaan tilan muodot huomioiden. Se on myös helppo suunnata sinne missä valoa eniten tarvitaan.

moderni-ullakkohuoneisto-4

Mustaksi maalatut kattoparrut yhdistyvät näyttävästi lattian sekä ruokapöydän takana näkyvän kaminamaisen takan kanssa.

moderni-ullakkohuoneisto-5

Seinien ja huoneiden rakenteiden muodostuessa näin poikkeavalla tavalla moderni mustavalkoinen värimaailma ei suinkaan näytä liian tylsältä vaan näyttävät yksityiskohdat, puuparrut ja seinien muodot muodostavat mieleenkintoisen lisän sisustukseen.

moderni-ullakkohuoneisto-6

Mustavalkoista värimaailmaa rytmittää seinälle kehyksiin sijoitetut mustavalkoiset printit.

moderni-ullakkohuoneisto-7

Keittiö jatkaa pelkistettyä ja modernia linjaa. Hauskan yksityiskohdan tilan mustalkoiseen ilmeeseen tuo House Doctorin graafinen Block matto.

moderni-ullakkohuoneisto-8

Asunnon huikein juttu on kuitenkin parviratkaisu, jonka alle jäävän makuuhuoneen yläpuolelle syntyy hyvä pieni työskentelytila. Muutama askelma ylempänä pääset haukkaamaan raitista ilmaa ja ihailemaan kattotasosta avautua maisemia kaupungin kattojen ylle.

moderni-ullakkohuoneisto-9 moderni-ullakkohuoneisto-10

Umpinaisten kaappien sijaan säilytystilaan on tuotu ilmavuutta kattoon ripustetulla tangolla, jossa vaatteet pääsevät paitsi upeasti esiin, ne ovat myös helposti valittavissa. Näin vaatteet muodostuvat samalla hauskaksi osaksi sisustusta omalla värimaialmallaan.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke