Moderni viihtyisä koti

28.11.2013

modernivalkoinenkoti1

Etelä-Ruotsissa, Grännan kaupungissa myynnissä oleva omakotitalo tarjoaa paljon ihasteltavaa selkeän ja modernin sisustuksen ystäville. Kodin sydän, keittiö näyttäytyy todella upeassa valossa. Se on ihana oma pieni nurkkauksensa, josta pääsee kuitenkin kätevästi heti ruokapöydän ääreen.

modernivalkoinenkoti2

Ruokapöydän ja keittiön välisessä nurkkauksessa sijaitsee tunnelmaa lämmittävä takka, jossa voi paistaa vaikkapa herkulliset kalat tai loimuttaa kalaa illan istujaisia varten. Takka keittiön välittömässä läheisyydessä onkin grillaamisesta pitävän kokin unelma.

modernivalkoinenkoti3

Olohuoneen toisesta päästä löytyy isompi ruokailuryhmä juhlaillallisia varten. Tilan sisustus on harmonisen vaalea ja muutamilla raikkailla yksityiskohdilla siihen on saatu sopivasti kodikkuutta ja lämpöä.

modernivalkoinenkoti4

Yläkertaan vievä portaikko kiemurtelee hauskasti. Kuvassa asunnon toinen tulisija, joten tunnelmoida voi myös muualla kuin keittiön ympäristössä.

modernivalkoinenkoti5

Makuuhuoneen sisustus on hyvin linjassa talon muuhun sisustustyyliin. Raikkaan vaaleaa ja todella skandinaavista. Kiiltokuvioinen tapetti tuo romantiikkaa tilan tunnelmaan.

modernivalkoinenkoti6

Perheen pienimmän asukin huoneesta löytyy tietenkin kaunis valkoinen pinnasänky eikä huomaamatta voi olla myöskään sängyn vieressä olevaa pientä keinutuolia. Muhkean nojatuolin lisäksi huoneeseen on tuotu tuiki tarpeellista säilytystilaa tarjoava monilokeroinen lipasto, jonne pikkuasukin tarpeistoa saa hyvään järjestykseen. Tarkemmin kotiin voit tutustua Västanhem -verkkosivuilla.

Kuvat vastanhem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.