Modernia vintage tyyliä

9.3.2016

modernisti-vintage-keittio

Vanha 1960-luvun talo saattelee tähän tunnelmalliseen kaksikerroksiseen rivitaloasuntoon, jossa yhdistyvät vintage henkiset yksityiskohdat ja sisustamisen modernit tuulet. Pintoja hallitsevan valkoisen rinnalle on tuotu ihania yksityiskohtia, jotka samalla antavat asunnolle sen persoonallisen ilmeen. Asuntoa myy Stadshem.

modernisti-vintage-keittio-ruokailutila

Marokkohenkinen lattialaatta keittiössä ja ruokailutilassa luovat tilaan mielenkiintoista tunnelmaa. Ikean bambusta valmistettu Sinnerlig riippuvalaisin ruokapöydän yllä antaa myös lämpimän tuulahduksen kokonaisuuteen. Vetimet, avohyllyt ja yläkaappien liukovet tuovat samoin oman vintage/retro lisänsä.

modernisti-vintage-olohuone

Valkoinen keinutuoli, String hyllyköt, puinen korkea säilytyskaappi ja tyylikäs musta Louis Poulsen AJ lattiavalaisin. Samaista sarjaa oleva AJ pöytävalaisin taas on löytänyt paikkansa kaapin päältä.

modernisti-vintage-olohuoneen-sisustus modernisti-vintage-olohuone-avotakka

Olohuoneen tunnelman kruunaavat vanha korkea apteekkari henkinen lipasto sekä näyttävä avotakka.

modernisti-vintage-portaikko

Kierreportaiden puiset askelmat sopivat täydellisesti sisustukseen.

modernisti-vintage-oleskelutila modernisti-vintage-makuuhuone modernisti-vintage-apteekkarilipasto modernisti-vintage-lastenhuone modernisti-vintage-kylpyhuone

Kuvat stadshem.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.