Moitie valaisin

moitie-valaisin1

Kutarq Studion suunnittelema Moitie valaisin on todellista oivaltamisen iloa. Valaisin on suunniteltu kolmesta osasta. Alustana toimii puoliympyrän muotoinen puulevy, johon on kiinnitetty peiliosa. Yhdessä varjostimen puolikasta mukailevan valaisinputken kanssa siitä tulee kokonaisen valaisimen ääriviivoja muistuttava visuaalinen harha, joka elää katselukulman mukaan.

moitie-valaisin2

Tasapintaisen takaosan ansiosta valaisimen saa sijoitettua yöpöydällä aivan seinän viereen. Yksinkertainen, mutta sitäkin kekseliäämpi lopputulos, jota soveltamalla voisi saada paljon muitakin hauskoja valaisinmalleja aikaan. Tarkemmin valaisimesta voit lukea Kutarq Studio -verkkosivuilta.

Kuvat kutarq.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.