Search
Close this search box.

Moitie valaisin

moitie-valaisin1

Kutarq Studion suunnittelema Moitie valaisin on todellista oivaltamisen iloa. Valaisin on suunniteltu kolmesta osasta. Alustana toimii puoliympyrän muotoinen puulevy, johon on kiinnitetty peiliosa. Yhdessä varjostimen puolikasta mukailevan valaisinputken kanssa siitä tulee kokonaisen valaisimen ääriviivoja muistuttava visuaalinen harha, joka elää katselukulman mukaan.

moitie-valaisin2

Tasapintaisen takaosan ansiosta valaisimen saa sijoitettua yöpöydällä aivan seinän viereen. Yksinkertainen, mutta sitäkin kekseliäämpi lopputulos, jota soveltamalla voisi saada paljon muitakin hauskoja valaisinmalleja aikaan. Tarkemmin valaisimesta voit lukea Kutarq Studio -verkkosivuilta.

Kuvat kutarq.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Mustat valaisimet tuovat kontrastia sisustukseen
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke