Search
Close this search box.

Mökki merikonteista

mokkimerikonteista

Harvemmalle saattaisi tulla mieleen ajatusta rakentaa mökkiä merikonteista. Tässä kuitenkin upea osoitus siitä mitä valmiista konttimoduuleista voi saada aikaan. Kontit on maalattu hyvin luontoon mukautuvalla harmaalla värillä ja ikkunakarmit modernilla valkoisella, joka on vahvasti läsnä myös sisustuksen värimaailmassa.

mokkimerikonteista-sisustus

Seinäpintoihin on tuotu näyttäviä struktuureita erilaisilla pinnoilla, minkä jälkeen mökki näyttää sisältäpäin kaikkea muulta kuin varastosäilytykseen suunnitellulta kontilta. Graafinen mustavalkoinen sisustus yhdessä lukuisten herkullisten yksityiskohtien kanssa loihtii tästä konttikokonaisuudesta todella näyttävän ja omaleimaisen tilan.

mokkimerikonteista-keittio

Henkeen sopivasti huonekaluissa ja valaisimissa on vahvasti läsnä myös metalli. Toisaalta lattian laminaattipinta tuo taas mieleen minkä tahansa kotimaiseman.

mokkimerikonteista-olohuone

Avohyllyjä, liikuteltavia säilytyskalusteita ja lukuisia mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia täynnä oleva mökki on kaikin puolin oma ainutlaatuinen maailmansa. Löytyypä kaiken raffin metallin keskeltä myös herkkää pitsiäkin.

Kuvat Krista Keltanen

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke