Mökki merikonteista

6.5.2015

mokkimerikonteista

Harvemmalle saattaisi tulla mieleen ajatusta rakentaa mökkiä merikonteista. Tässä kuitenkin upea osoitus siitä mitä valmiista konttimoduuleista voi saada aikaan. Kontit on maalattu hyvin luontoon mukautuvalla harmaalla värillä ja ikkunakarmit modernilla valkoisella, joka on vahvasti läsnä myös sisustuksen värimaailmassa.

mokkimerikonteista-sisustus

Seinäpintoihin on tuotu näyttäviä struktuureita erilaisilla pinnoilla, minkä jälkeen mökki näyttää sisältäpäin kaikkea muulta kuin varastosäilytykseen suunnitellulta kontilta. Graafinen mustavalkoinen sisustus yhdessä lukuisten herkullisten yksityiskohtien kanssa loihtii tästä konttikokonaisuudesta todella näyttävän ja omaleimaisen tilan.

mokkimerikonteista-keittio

Henkeen sopivasti huonekaluissa ja valaisimissa on vahvasti läsnä myös metalli. Toisaalta lattian laminaattipinta tuo taas mieleen minkä tahansa kotimaiseman.

mokkimerikonteista-olohuone

Avohyllyjä, liikuteltavia säilytyskalusteita ja lukuisia mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia täynnä oleva mökki on kaikin puolin oma ainutlaatuinen maailmansa. Löytyypä kaiken raffin metallin keskeltä myös herkkää pitsiäkin.

Kuvat Krista Keltanen

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.