Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Mökkitunnelmia

Syksyn ja sateiden tullen on ihana vetäytyä mökille tunnelmoimaan ja nauttimaan luonnon värikkyydestä. Helteet ovat takanapäin – nyt on aika käpertyä lämpimien vilttien väliin ihailemaan edessä loimuavaa takkatulta.

Tässä mökissä on yhdistelty hienosti uutta ja vanhaa. Itse talon rakenteet vanhoja hirsiä. Puiset yksityiskohdat ja rakenteet lisäävät tilojen tunnelmaa. Modernit sisustusesineet ja valaisimet tuovat sopivan ripauksen tyyliä.

Yksinkertainen on jälleen kaunista. Esineissä ja huonekaluissa näkyy niiden ikä. Ne kertovat tarinaa menneestä ja saavat mökin tuntumaan mökiltä. Pehmeät tekstiilit antavat viimeisen silauksen. Tervetuloa mökille!

Kuvat wplusb.dk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.