Mökkitunnelmia

Syksyn ja sateiden tullen on ihana vetäytyä mökille tunnelmoimaan ja nauttimaan luonnon värikkyydestä. Helteet ovat takanapäin – nyt on aika käpertyä lämpimien vilttien väliin ihailemaan edessä loimuavaa takkatulta.

Tässä mökissä on yhdistelty hienosti uutta ja vanhaa. Itse talon rakenteet vanhoja hirsiä. Puiset yksityiskohdat ja rakenteet lisäävät tilojen tunnelmaa. Modernit sisustusesineet ja valaisimet tuovat sopivan ripauksen tyyliä.

Yksinkertainen on jälleen kaunista. Esineissä ja huonekaluissa näkyy niiden ikä. Ne kertovat tarinaa menneestä ja saavat mökin tuntumaan mökiltä. Pehmeät tekstiilit antavat viimeisen silauksen. Tervetuloa mökille!

Kuvat wplusb.dk

Jaa tämä juttu:
Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson