Monipuolisesti tyylikäs sisustus

monipuolinen-sisustus

Kun yhdistetään rakennuksen arkkitehtoniset erikoispiirteet ja sisustetaan tilat niiden omilla ehdoilla ja ominaisuuksia korostaen, saadaan aikaan jotain todella uniikkia. Tämä Göteborgissa myynnissä oleva 86 neliön kokoinen kolmio tarjoaa kaikille sisustuksen ystäville jotain ihasteltavaa. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy Entrance -sivuilta.

olohuone-monipuolinen-sisustus

Suuri 3,6 metrin huonekorkeus tekee tilasta paitsi valoisan myös ylellisen ja avaran tuntuisen. Holvimainen kaari-ikkuna luo vaikutelmia jopa linnamaisesta tunnelmasta. Moderni sohvaryhmä tarjoaa viihtyisät puitteet yhdessäoloon ja yleisesti ottaen sisustus on pidetty miellyttävän rauhallisena, minkä ansiosta tila on muokattavissa helposti ajankohdan ja tarpeen mukaan.

olohuoneessa-monipuolinen-sisustus

Asunnon poikkeuksellinen, mutta sitäkin mielenkiintoisempi pohjaratkaisu tarjoaa paljon jänniä juttuja kuten kaksi ovea keittiön puolelle. Tämä lienee toki peruja menneiden vuosikymmenten pienemmästä keittiöratkaisuista kotiapulaishuoneineen. Ovilla voidaan kätevästi rajata näkyvyyttä ja tilojen ääniä toisistaan.

keittio-monipuolinen-sisustus

Keittiötä voi luonnehtia vähintäänkin upeaksi. Harmaat kaapinovet tuovat juhlavan ja hienostuneen tyylin valkoisten seinien rinnalle.

ruokapoyta-monipuolinen-sisustus

Eri väriset pinnatuolit ruokapöydän ympärillä tuovat pirteän vaikutelman ja keventävät tunnelmaa.

keittiokaapit-monipuolinen-sisustus

Keittiön suuri huonekorkeus on hyödynnetty yläkaapistolla, joka samalla korostaa huoneen korkeutta ja tuo paljon lisää säilytystilaa. Tyylikkäät vetimet tuovat elegantin lisän keittiön tyyliin.

ikkunalauta-monipuolinen-sisustus

Syvälle ikkunalaudelle mahtuu useampia ja isojakin ruukkukasveja. Ne yhdistyvät kauniisti ikkunasta avautuvan maiseman viherkasveihin sekä peittävät samalla hieman näkyvyyttä sisälle päin.

makuuhuone-monipuolinen-sisustus

Makuuhuoneen seinään valittu tumma värisävy antaa tyylikästä ”draamaa” tilan sisustukseen. Puoli seinän korkuiset ikkunat lisäävät kivasti luonnonvaloa pitäen tilan riittävän valoisana ilman keinovaloakin. Leveä kaunis matto sängyn alla pehmentää sisustusta.

makuuhuone-seinat-monipuolinen-sisustus

Askelmat makuuhuoneeseen tuovat näyttävän yksityiskohdan erottaen tilan samalla selkeäksi omaksi alueekseen. Kaiteena toimiva köysi seinällä on myös hauska lisä ja kontrasti valkoiselle seinälle.

makuuhuone-lipasto-monipuolinen-sisustus

Korkea puuovinen lipasto toimii mainiosti yhteen tumman lattiapinnan kanssa tarjoten samalla lasku- ja säilytystilaa. Pariovet vievät makuuhuoneesta pienempään makuuhuoneeseen, joka toimii työhuoneena.

tyohuone-monipuolinen-sisustus

Kevytrakenteinen työpiste ei nosta itseään liiaksi esiin, mutta tarpeen tullen tilaan mahtuisi suurempikin työpöytä.

kylpyhuone-monipuolinen-sisustus

Kylpyhuoneen elegantti ilme sekoittaa kodin alkuperäisiä vanhoja piirteitä modernin nykyaikaisen sisustustyylin kanssa.

Kuvat entrancemakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson