Mustat lyhdyt tuovat upean kontrastin sisustukseen ja terassille

Mustat kynttilälyhdyt tuovat näyttävää kontrastia sisustukseen. Kynttilän valo tuo lämmintä valoa ja saa lyhdyn elämään. Pienemmät lyhdyt löytävät itsensä mukaan kattauksiin ja isommat paikkansa terassilta, portaikosta ja oven pielestä. Isoja lyhtyjä voi tuoda toki mukaan sisustukseenkin.

Pienet mustat lyhdyt

Pienemmät lyhdyt toimivat erinomaisesti yksityiskohtaisina elementteinä eri puolilla sisustusta ja mukana kattauksia. Niitä voi sijoittaa helposti hyllyille, ikkunalaudoille ja pöytätasoille. Nämä pienet ja suloiset valonlähteet luo intiimiä tunnelmaa myös makuuhuoneen puolella tai kodin spa-osastolla. Lyhtyjen muotokieltä ja ilmettä voi yhdistellä maljakoiden sekä muiden pienempien sisustuselementtien kanssa jolloin ne istuvat entistä paremmin kokonaisuuteen.

Kuvassa olevat lyhdyt edustavat erilaisia tyylejä aina myrskylyhdyistä modernimpaan ja pelkistettyyn muotokieleen. Stelton Hoop hurricane on moderni lisä kattauksiin ja senkille, Blomus Yuragi liikku kahvansa ansiosta kätevästi paikasta toiseen, Ernst tuikkulyhty on kaunis ja herkkä lisä senkillä, Dorre Strindberg on hieman perinteisempi lyhty modernilla twistillä, House of Flowers rottinkilyhty antaa kivan boheemin lisän esimerkiksi paljun vieressä, Artwood Lantern Single ja Audo Copenhagen Kubus tuovat ajatonta kulmikkuutta, Blomus Lito lanterna säteilee kaunista valoa säleittensä läpi ja Villeroy & Boch Manufacture Rock Home Hurricane hurmaa minimalistisuudellaan.

Lyhtyjä voi asettaa sisustuksessa moneen paikkaan. Lyhdyt näyttävät usein kauniilta sisustuselementeiltä ihan sellaisinaan. Audo Copenhagen Light’In on muodoltaan pelkistetyn tyylikäs, kun Muubs Kumo taas tuo häivähdyksen pitsimäistä koristeellisuutta tilan tunnelmaan. Sijoittamalla lyhtyjä eri korkeuksille saat luotua tilaan entistä moninaisempaa tunnelmaa.

Isot ja näyttävät mustat lyhdyt

Ulkoportailla, televisiotason vieressä, poreammeen äärellä tai käytävätilassa näyttäytyvät suurikokoiset lyhdyt ovat tyylikkäitä elementtejä. Klassinen musta väri sulautuu monenlaiseen sisustukseen ja värimaailmaan. Ulkona se toimii aina yhtä tyylikkäästi. Lieriön muotoinen &Tradition Collect SC83 on moderni valinta ulkoven viereen, Nordic Furniture Group Royal hehkuu lempeää valoa ympärilleen, AYTM Ora lanterna on jo sellaisenaan näyttävä lisä terassille, Nixie tarjoaa suojaisan ja arvokkaan paikan ulkotulelle, Eichholtz Datcha edustaa koristeellisempaa muotoilua ja Artwood Nature ihastuttaa yksinkertaisuudellaan.

Ladattavat lyhdyt

Konstmide ladattavat Cannes ja Otranto lyhdyt edustavat modernia lyhtymaailmaa. Ne ovat turvallisia käyttää, mutta tuovat kuitenkin pehmeää valoa ja lämmintä tunnelmaa tilaan. Ladattavat lyhdyt voi sijoittaa minne haluat, miettimättä paloturvallisuutta tai koristevalojen johtojen riittävyyttä. Ladattava lyhty on helppo siirtää paikasta toiseen ja ne ovat myös lapsi- ja lemmikkiystävällisiä. Useimmissa ladattavissa lyhdyissä on myös himmennystoiminto, joka tekee niistä entistä monipuolisempia tunnelmavalaisimia.

Jaa tämä juttu:
Sisustus ja huonekalut
Upeita huonekaluja ja muita designesineitä nyt huikealla alenuksella. Lahjo itsesi tai yllätä ystäväsi.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.
Stelton laivalyhty, Ship's lamp on moderni ja tyylikäs versio perinteisestä laivalyhdystä.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson