Search
Close this search box.

Lyhdyt

Mustat kynttilälyhdyt tuovat näyttävää kontrastia sisustukseen. Kynttilän valo tuo lämmintä valoa ja saa lyhdyn elämään. Pienemmät lyhdyt löytävät itsensä mukaan kattauksiin ja isommat paikkansa terassilta, portaikosta ja oven pielestä. Isoja lyhtyjä voi tuoda toki mukaan sisustukseenkin.

Pienet mustat lyhdyt

Pienemmät lyhdyt toimivat erinomaisesti yksityiskohtaisina elementteinä eri puolilla sisustusta ja mukana kattauksia. Niitä voi sijoittaa helposti hyllyille, ikkunalaudoille ja pöytätasoille. Nämä pienet ja suloiset valonlähteet luo intiimiä tunnelmaa myös makuuhuoneen puolella tai kodin spa-osastolla. Lyhtyjen muotokieltä ja ilmettä voi yhdistellä maljakoiden sekä muiden pienempien sisustuselementtien kanssa jolloin ne istuvat entistä paremmin kokonaisuuteen.

Kuvassa olevat lyhdyt edustavat erilaisia tyylejä aina myrskylyhdyistä modernimpaan ja pelkistettyyn muotokieleen. Stelton Hoop hurricane on moderni lisä kattauksiin ja senkille, Blomus Yuragi liikku kahvansa ansiosta kätevästi paikasta toiseen, Ernst tuikkulyhty on kaunis ja herkkä lisä senkillä, Dorre Strindberg on hieman perinteisempi lyhty modernilla twistillä, House of Flowers rottinkilyhty antaa kivan boheemin lisän esimerkiksi paljun vieressä, Artwood Lantern Single ja Audo Copenhagen Kubus tuovat ajatonta kulmikkuutta, Blomus Lito lanterna säteilee kaunista valoa säleittensä läpi ja Villeroy & Boch Manufacture Rock Home Hurricane hurmaa minimalistisuudellaan.

Lyhtyjä voi asettaa sisustuksessa moneen paikkaan. Lyhdyt näyttävät usein kauniilta sisustuselementeiltä ihan sellaisinaan. Audo Copenhagen Light’In on muodoltaan pelkistetyn tyylikäs, kun Muubs Kumo taas tuo häivähdyksen pitsimäistä koristeellisuutta tilan tunnelmaan. Sijoittamalla lyhtyjä eri korkeuksille saat luotua tilaan entistä moninaisempaa tunnelmaa.

Isot ja näyttävät mustat lyhdyt

Ulkoportailla, televisiotason vieressä, poreammeen äärellä tai käytävätilassa näyttäytyvät suurikokoiset lyhdyt ovat tyylikkäitä elementtejä. Klassinen musta väri sulautuu monenlaiseen sisustukseen ja värimaailmaan. Ulkona se toimii aina yhtä tyylikkäästi. Lieriön muotoinen &Tradition Collect SC83 on moderni valinta ulkoven viereen, Nordic Furniture Group Royal hehkuu lempeää valoa ympärilleen, AYTM Ora lanterna on jo sellaisenaan näyttävä lisä terassille, Nixie tarjoaa suojaisan ja arvokkaan paikan ulkotulelle, Eichholtz Datcha edustaa koristeellisempaa muotoilua ja Artwood Nature ihastuttaa yksinkertaisuudellaan.

Ladattavat lyhdyt

Konstmide ladattavat Cannes ja Otranto lyhdyt edustavat modernia lyhtymaailmaa. Ne ovat turvallisia käyttää, mutta tuovat kuitenkin pehmeää valoa ja lämmintä tunnelmaa tilaan. Ladattavat lyhdyt voi sijoittaa minne haluat, miettimättä paloturvallisuutta tai koristevalojen johtojen riittävyyttä. Ladattava lyhty on helppo siirtää paikasta toiseen ja ne ovat myös lapsi- ja lemmikkiystävällisiä. Useimmissa ladattavissa lyhdyissä on myös himmennystoiminto, joka tekee niistä entistä monipuolisempia tunnelmavalaisimia.

Jaa tämä juttu:
Upeita huonekaluja ja muita designesineitä nyt huikealla alenuksella. Lahjo itsesi tai yllätä ystäväsi.
Sisustus ja huonekalut

Kaikki varastossa olevat tuotteet nyt 15% alennuksella Finnish Design Shop -verkkokaupassa. Tämä on loistava tilaisuus hankkia itselle joulun paras lahja tai yllättää rakkain upealla designilla. Tässä muutamia huonekaluja, jotka löytävät varmasti paikkansa monen kodin sisustuksesta.

Artekin klassikot A910 seinävalaisin ja A330S riippuvalaisin tuovat ajatonta tyyliä vaikkapa käytävätilaan tai keittiöön. CH24 Wishbone tuoli on Hans J. Wagnerin suunnittelema veistoksellisen kaunis valinta ruokapöydän tai työpisteen ääreen. Kauden kukkakimput ja muut asetelemat löytävät tiensä näyttävän isoon Urna maljakkoon ja joulun herkullisimmat pataruoat valmistuvat Sarpaneva padassa, joka on täydellinen lahjaidea esimerkiksi kotoa muuttavalle nuorukaiselle.

Eero Aarnion suunnittelema Pallotuoli on todellinen designherkku tilassa kuin tilassa. Sinne voi käpertyä lukemaan tai nauttimaan omasta rauhasta. Mustavalkoista graafista ilmettä sisustukseen saat Zebra tyynynpäällisellä. Isola säilytyspöytä toimii apupöytänä monessa eri tilassa ja kätkee kantensa alle pientä säilytystilaa. Messinkinen A808 lattiavalaisin tuo upeaa hehkua ja elegantin lisän sisustukseen samoin kuin Menu Carrie pöytävalaisin, joka liikkuu helposti paikasta toiseen. Componibili säilytyskaluste on tyylikäs valinta niin makuuhuoneen yöpöydäksi kuin eteiskalusteeksi.

Tarjous on voimassa 28.12.2022 asti, mutta tuotteita kuitenkin rajoitetusti. Kannattaa toimia ajoissa. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.

Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla. Finnish Design Shopista saat nyt kaikki tuotteet vähintään 10% ALENNUKSELLA. Valikoimasta löytyy designin suosittuja klassikoita mm. merkeiltä Artek, Vitra, Hay, Menu ja Gubi.

Valoa talven pimeyteen tuo Gubi Multi-Lite riippuvalaisin, joka on elegantti lisä olohuoneen tai ruokailutilan tunnelmaan. Valkoinen Hay Hee nojatuoli ja Hay tarjotinpöytä täydentävät kepeällä ilmeellään skandinaavisen herkkää sisustusta. Basta Disco pöytä herkuttelee vastaavasti geometrisillä muodoillaan. Vitra Eames DSW tuoli löytää paikkansa sekä ruokapöydän äärestä että työpisteeltä. Made by Choice Airisto sohvapöytä taas tuo kaunilla tavalla lämpimän puun osaksi sisustusta.

Tarjoukset ovat voimassa 30.11.2020 asti tai niin kauan kuin kampanjaeriä riittää. Nyt kannattaa siis toimia nopeasti. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Stelton laivalyhty, Ship's lamp on moderni ja tyylikäs versio perinteisestä laivalyhdystä.

Stelton laivalyhty, Ship’s lamp on moderni ja tyylikäs versio perinteisestä laivalyhdystä. Tämä valopetrolilla toimiva lyhty tuo kaunista kiiltoa ja lämmintä tunnelmaa pihalle loppukesän ja syksyin hämärtyviin iltoihin. Halutessaan lyhdyn voi ripustaa myös roikkumaan.

Kaunis Erik Magnussenin suunnittelema klassikko, joka on varmasti myös arvostettu lahjasaaminen kyläreissulla. Stelton laivalyhty on nyt hyvässä ALENNUKSESSA Finnish Design Shop -verkkokaupassa. Hanki omasi täältä. Tarjous voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Jaa tämä juttu: